R’n’D kolekcija 2016 u Laubi

regeneracija

U četvrtak 31. ožujka 2016. u 19 h u Laubi otvara se samostalna izložba na kojoj će zabočka Regeneracija predstaviti svoju R’n’D KOLEKCIJU 2016 te time izložiti i neke od inovativnih proizvoda. Tijekom trajanja izložbe organizirat će se i prateća događanja — radionice za djecu te predavanje pod nazivom “Proizvodnja i dizajn” koje će voditi dizajnerica MARIJA GRADEČAK.

 

Specifičan medij kao što je vuna i izrada tepiha, danas su vrlo rijetki primjeri izlaganja što svakako ovoj izložbi daje veću važnost.

„Regeneracija će 31.03.2016. u Laubi, Baruna Filipovića 23a, samostalnom izložbom predstaviti svoju R’n’D Kolekciju 2016, građenu na temeljima važnih tradicionalnih vrijednosti, pretvarajući tematiku svakodnevnog života u ekspresivnost.

Odmak od utemeljenih konvencija klasičnih oblika i motiva, prisutan je u svakom produktu, uvažava boje i strukture kao bitan detalj kojeg tepih unosi u životni ili poslovni prostor. U dugogodišnjoj tradiciji spajanja umjetnosti i dizajna, Regeneracija je stvorila proizvode vrhunske kvalitete u kojima osim komercijalnog pristupa nudi i inovativnost.

Predstavljena R’n’D Kolekcija 2016 je spoj dva dizajnerska identiteta, Karmen Telišman i Marije Gradečak koje smiono osmišljavaju i oživljavaju tepih u doživljaj jedinstvenosti. Izložba će trajati do 02.04.2016., a uz nju će se održavati i popratni sadržaji kao što je predavanje „Proizvodnja i dizajn“ koje će se održati u petak, 1. travnja u 19 sati, te likovne radionice „Laubice“ za najmlađe koje će se održati u subotu 2. travnja u dva termina: 12 i 15 sati.

https://www.facebook.com/events/1700523203536734/

Pozivnica Regeneracija

Pozivnica Regeneracija