STUDIO 33 traži dizajnera i voditelja projekata (M/Ž)

Studio 33, kreativna agencija iz Osijeka, koja radi s lokalnim, nacionalnim, regionalnim i svjetskim klijentima, a specijalizirana je za grafički dizajn, u potrazi je za grafičkim dizajnerom i voditeljem projekata (M/Ž). Svi zainteresirani kandidati mogu poslati svoje prijave do 23. lipnja. Više detalja u nastavku teksta

Tražimo grafičkog dizajnera (M/Ž)

Završio si studij s usmjerenjem dizajn ili imaš iskustva u radu na kreativnim projektima (vizualni identitet, ambalaža, knjige, web i digitalni dizajn, animacija, video), imaš oko za kompoziciju, kužiš fontove, pratiš scenu ili imaš profesionalnog iskustva u dizajn studiju/agenciji, voliš raditi, učiti, i izvrsno poznaješ rad u Adobe programima.

Ako misliš da bi se uklopio u naš tim, javi nam se mailom sa svojim CV-em i portfolijom na posao@studio33.rocks do 23.6.2019.

Behance, dribble i vlastiti portfolio webovi donose dodatne bodove.

Prijave bez CV-a i portfolija nećemo uzimati u obzir.

 

Ako oglas nije za tebe, možda znaš nekoga tko bi se idealno uklopio u naš tim, slobodno ga uputi, Hvala.

 

Tražimo voditelja/icu projekata!

Idealan/na si kandidat/kandidatkinja ukoliko imaš organizacijske vještine, samostalan/samostalna si u radu i imaš odgovornost prema rokovima.

Ne moraš nužno doći s fakulteta ekonomskog smjera, cijenimo te jednako ako je tvoj background i kreativnog usmjerenja.

Vrlo dobro znanje engleskog jezika ne moramo ni spominjati. Super je ako imaš prethodno iskustvo na vođenju projekata (do 2 godine), ali nije problem i da ga nemaš.

Sve što treba ćemo te naučiti. Kako rastemo mi, rasti, razvijati i usavršavati ćeš se i ti, na malim i velikim projektima za klijente širom svijeta.

Javi nam se mailom sa svojim CV-em na posao@studio33.rocks do 23.6.2019.

 

Ako oglas nije za tebe, možda znaš nekoga tko bi se idealno uklopio u naš tim, slobodno ga uputi, Hvala.