Stručno osposobljavanje u HDD-u

Hrvatsko dizajnersko društvo raspisalo je natječaj za radno mjesto u okviru stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa i to za poziciju stručnog suradnika/stručne suradnice Voditelja HDD galerije. Natječaj je otvoren do 25. rujna 2019., a više saznajte u nastavku.

Mole se kandidati da pošalju molbu i CV na adresu Hrvatsko dizajnersko društvo, Boškovićeva 18, Zagreb ili na email adresu: hdd@dizajn.hr najkasnije do 25. rujna.

 

Opis poslova:

Suradnja u organizaciji izložbi o dizajnu, umjetnosti i vizualnoj kulturi, okruglih stolova, predavanja, radionica, javnih manifestacija, većih izložbi, festivala i manifestacija čiji je središnji organizator HDD

Suradnja u realizaciji kustoskih koncepcija likovnih i dizajnerskih izložbi

Pisanje stručnih tekstova i predgovora za izložbe dizajnerske i likovne tematike

Suradnja u redakciji web portala www.dizajn.hr, vođenje intervjua, pisanje članaka, uređivanje

Suradnja u istraživačkim aktivnostima iz područja povijesti umjetnosti i dizajna, prikupljanju podataka i dokumentacije, istraživanju i organizaciji arhiva

 

Potrebno znanje korištenja društvenih mreža, razvijene komunikacijske, organizacijske i kreativne vještine, napredno korištenje MS Office paketa, poznavanje osnova weba i online komunikacije.

Fragmenti-uvod-cover

Vrsta zaposlenja: Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa

U obzir dolazi dipl.povjesničar/ka umjetnosti.
Uvjet je da nezaposlena osoba nema više od 12 mjeseci staža u zvanju za koje se obrazovala.

 

Oglas