Sajam ReproLignum

ReproLignum izložbeni prostor

Od 17. do 19. 6. 2015. u zagrebačkoj Areni održat će se novo izdanje međunarodnog poslovnog sajma drvnih materijala, repromaterijala i tehnologija ReproLignum. Ulaz je slobodan.

Izložbeni prostor od 5.500 m² je popunjen što i ne čudi budući da je već prvo izdanje sajma pokazalo opravdanost priredbe i već se na samom početku deklariralo kao regionalni sajam koji se nalazi u središtu pozornosti drvne struke.

ReproLignum osobitu pozornost posvećuje arhitektima i dizajnerima. Na posebno kreiranu zajedničkom izložbenom prostoru bit će okupljeni i u primjeni prezentirani proizvodi vrlo korisni za njihov rad. To će
im omogućiti optimalan uvid u ponudu i olakšati procjenu koliko određeni materijal ili proizvod odgovara izvedbi njihovih projekata. Detaljnije informacije o tome kako spriječiti probleme i otkloniti prepreke u primjeni mogu dobiti izravno od izlagača. Između ostalog sigurno će biti zamijećena interesantna fasadna primjena high tech materijala Corian te njegove ostale mogućnosti u dizajniranju i arhitekturi.

U prilogu je e-mail pozivnica koja vrijedi kao ulaznica na sajam REPROLIGNUM 2015. Pozivnicu isprintajte crno-bijelo ili u boji i ispunite. Ispunjenu pozivnicu ponesite na sajam kako na ulazu ne bi gubili vrijeme za registraciju.

Sajam ReproLignum će se održati od 17.
do 19. 6. 2015, a radno vrijeme za posjetitelje
je od 9:00 do 18:00h.

e mail pozivnica_drvo2015