Radionica fanzina u Infoshopu Karlovac

fanzinerija1_13062018

Radionica fanzina namijenjena je onima koji prvi put ulaze u svijet stvaranja fanzina, kao i iskusnijim fanzinašima, a održat će se u srijedu 13. lipnja 2018. u 18 sati u Infoshopu Karlovac, MUZA, Haulikova 22, 1. kat. Organizator radionice je udruga KA-MATRIX, a provodi se u okviru projekta Klub za mlade MUZA uz potporu Grada Karlovca.

Ideja radionice je napraviti novi broj fanzina koji će izraditi sami sudionici uz pomoć iskusnijih kolega. Sudjelovanje je slobodno, a materijale će pripremiti organizator koji poziva sve zainteresirane da se zbog ograničenog broja sudionika prijave na mail info@ka-matrix.hr.

Na istu adresu mogu se poslati i tekstovi koji se namjeravaju objaviti u fanzinu poput intervjua, reportaža s koncerata, izložbi, predstava, recenzija glazbenih albuma, filmova i serija, kratkih priča i pjesama te drugih tekstualnih dokumenata koji se mogu uklopiti u sadržaj. Materijali se također mogu donijeti i na USB stiku, a uoči radionice bit će pripremljeni za korištenje.

Organizator radionice je udruga KA-MATRIX, a radionica se provodi u okviru projekta Klub za mlade MUZA uz potporu Grada Karlovca.

Mjesto radnje je Infoshop Karlovac, MUZA, Haulikova 22, 1. kat, a vrijeme 13. lipnja u 18 sati.

Facebook stranica događanja: https://www.facebook.com/events/627867047557264/