Postani kreativan, razmišljaj kao Vizionar

U sklopu natjecanja Vizionar, koje organizira udruga eSTUDENT, održat će se niz motivacijskih predavanja pod nazivom „Razmišljaj kao Vizionar“. Prvi predavač bit će IGOR MLADINOVIĆ – glavni kreativni direktor reklamne agencije Imago, koji će predavanje održati 17. siječnja u 18:00 sati u Stablu znanja u zagrebačkom Studentskom centru. Nakon njega će, 30. siječnja u 18:00 sati na Fakultetu elektronike i računarstva, predavanje održati VLADIMIR KONČAR – voditelj dizajn tima u agenciji Five.

 

Kao diplomirani strojar koji nikada nije radio u svojoj struci; kao vlasnik restorana koji nema ni dana ugostiteljske škole te kao kreativni direktor koji većinu dana posvećuje novim idejama, Igor Mladinović najbolje će znati objasniti kako se „Kreativci ne kriju u diplomama, nego u vama“. S druge strane, kreativni direktor i multidisciplinarni dizajner, s više od 15 godina iskustva, koji sam za sebe kaže da dok ne radi trči, Vladimir Končar objasnit će „Kako dizajnirati kao trkač“. Na predavanju najprije će kroz osobnu priču o trčanju paralelno predstaviti dizajn procese potrebne za izradu digitalnog proizvoda, dok će kasnije dati inspirativne primjere upotrebe dizajna i tehnologije kroz različite vrste projekata.

Ova motivacijska predavanja predstavljaju uvod u početak natjecanja Vizionar koje okuplja ambiciozne studente koji žele započeti karijeru u dizajnu i ostvariti svoj kreativni potencijal. Cilj ovog natjecanja je povezati studente, potaknuti poduzetnički duh i stvoriti najveće studentsko natjecanje iz područja dizajna. Više informacija o samom natjecanju i predavanjima možete doznati na službenoj web stranici, na Facebook stranici i na Facebook eventu prvog predavanja.

eSTUDENT je studentska udruga nastala 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja. Udrugu, projekte, radionice i inicijative vode sami studenti motivirani i voljni mijenjati okruženje u kojem žive na bolje. Cilj eSTUDENTa je studentima pružiti dodatnu edukaciju kroz niz projekata, potpora te podizanje kvalitete studija.