Popust za članove HDD-a na Danima komunikacija!

Novo, deveto, izdanje festivala kreativnosti i komunikacija Dani komunikacija održat će se u hotelu Lone u Rovinju od 20. do 23. travnja 2023. Za članove HDD-a osigurane su povoljnije kotizacije. Više detalja o prijavama i programu festivala možete naći u nastavku teksta.

Dupkom pune festivalske dvorane, kvalitetne i aktualne teme, vrhunski svjetski stručnjaci te punjenje kreativnih baterija među komunikacijskim liderima u jedinstvenom ambijentu rovinjskoga hotela Lone – u punom su jeku pripreme za nove Dane komunikacija!

Ovaj poznati festival tržišnoga komuniciranja i kreativnosti koji okuplja nekoliko tisuća sudionika u svom će se devetom izdanju održati od 20. do 23. travnja 2023. godine. To je ujedno potencijalno najsunčaniji termin posljednjih godina, najavili su organizatori iz HURA-e i IAB-a Croatia, koji će i ovom prilikom izdvojiti najbolje od najboljega za domaće kreativce, dizajnere, komunikatore, marketingaše, digitalce, medije i druge komunikacijske profesionalce, među kojima su i cijenjeni članovi HDD-a!

Zanimljiv popis tema pogledajte na poveznici: www.danikomunikacija.com/speakers

Objavljen je i raspored trodnevnog događanja: www.danikomunikacija.com/schedule

POPUST ZA ČLANOVE HDD-A!

Prijave za sudjelovanje na Danima komunikacija moguće su na službenoj stranici festivala, gdje su dostupne sve informacije o kotizacijama i smještaju. Cijena se za članove HDD-a umanjuje za čak 145 EUR uz smještaj rezerviran u Maistrinim hotelima, tj. umanjuje se za 90 EUR bez popusta za smještaj. Osim popusta, dostupni su i paketi 5 + 2 za članove istog tima, a cijena kotizacije rast će od 17. travnja, stoga preporučujemo da svoje kotizacije nabavite što prije!

Više informacija možete pronaći na poveznici, a sjajna je vijest za sve koji se ove godine neće uspjeti uživo pridružiti zajednici marketingaša, kreativaca, digitalaca, PR-ovaca i svih zaljubljenika u tržišne komunikacije da će se zbivanja glavne dvorane, bez obzira na to gdje se nalazili, moći pratiti i live uz online / hybrid event partnere Dana komunikacija – Confivu & Woom.