DIPMOD – revija diplomskih kolekcija studenata TTF-a i promocija kataloga DIPMOD_0123

DIPMOD_4 PLAKAT_smanjeno900

U ponedjeljak 28. svibnja 2018. u 21 sat u predvorju Kina SC, Savska 25 u Zagrebu održat će se DIPMOD – četvrta revija diplomskih kolekcija studenata modnog dizajna Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, manifestacija koja polako, ali sigurno ostavlja svoj pečat na hrvatskoj modnoj sceni. U istom prostoru s početkom u 20.30 sati održat će i se promocija kataloga DIPMOD_0123.

DIPMOD je finalni korak studiranja na Tekstilno-tehnološkom fakultetu uz pomoć kojeg mladi neafirmirani dizajneri javnosti pokazuju svoj rad. Na poznatim modnim fakultetima ovaj oblik predstavljanja studentskih radova već je dugogodišnja tradicija i odlična odskočna daska za mlade dizajnere. Organizator je ponosan što već po četvrti put organizira ovaj događaj koji je na sceni promovirao imena poput Matije Čopa, Jelene Holec, Duje Kodžomana, Nives Bošnjak, Saše Hortiga, Nikole Brbira i brojnih drugih.

 

DIPMOD_4 predstavlja diplomske kolekcije sedmero studenata u kojima se kao zajednički konceptualni okvir u oblikovanju i promišljanju modnih kolekcija postavljaju pitanja globalizacije, identiteta i autohtonosti.
Prije same revije u istom prostoru s početkom u 20.30 sati održat će se promocija kataloga DIPMOD_0123 koja predstavlja ilustrativni presjek radova 35 mladih, sada već afirmiranih modnih dizajnera stasalih na Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

Diplomanti/ce: Damir Begović, Mateja Bosek, Božena Dejanović, Anđela Markušić, Marko Petrić, Vladimira Pavlović, Dijana Zagorac

DIPMOD_4 tim: Jasminka Končić (art direktorica), Josipa Štefanec (koordinatorica revije), Petra Krpan (asistentica), Dominik Brandibur

Stručni žiri: Nives Bošnjak, Matija Čop, Marko Golub, Jasminka Končić, Vanja Šolin

Predsjednica žirija: Jasminka Končić
DIPMOD_4_POZIVNICA_