CDSS Clearance Day Super Sale

U četvrtak 27.4.2017. od 14 do 22 sata CROATIAN DESIGN SUPERSTORE ima rasprodaju svojih artikala s popustima od 20 do 70%. To je ujedno i posljednja prilika da posjetimo CDSS na njegovoj adresi u Martićevoj 4 i oprostimo se s mjestom koje je tijekom posljednje dvije godine dalo značajnu dozu vitalnosti hrvatskoj dizajnerskoj sceni, ali i samom gradu.

Osim što je predstavljao i nudio na prodaju pažljivo kuriran izbor hrvatskih dizajnerskih proizvoda, Croatian Design Superstore bio je i živo mjesto susreta, druženja, razgovora i različitih javnih događanja povezanih s dizajnom, a u tom vrlo kratkom vremenu razvio je i neke vrijedne programe koji će nadživjeti samu lokaciju, poput Design Districta Zagreb čije će se drugo izdanje održati sredinom lipnja.

Sam dućan zasad će i dalje funkcionirati u obliku već neko vrijeme aktivnoga web shopa. No ne treba zaboraviti ni da je lijepa priča o CDSS-u zapravo od početka izgrađena oko dizajnerskog studija Ire Payer i tima njenih suradnika, u kojem se radilo i kada su svjetla najvažnijeg dizajnerskog dućana u Hrvatskoj bila ugašena.

Danas se opraštamo s mjestom koje je uvelike obilježilo hrvatski dizajn u posljednje dvije godine. Ali svaki kraj donese neki početak – ovo je tako prilika da neki od sjajnih proizvoda hrvatskih dizajnera postanu i dio vaše svakodnevice, a i ekipa Croatian Design Superstorea, uostalom, vrlo skoro kreće u nove podvige. Uz duboki naklon timu koji je stvorio i ovu lijepu priču činio tako živom svo ovo vrijeme, vidimo se u Martićevoj 4!

Navratite danas u Superstore, u iščekivanju novog izdanja DDZ-a kliknite ovdje i pročitajte intervju objavljen povodom otvorenja CDSS-a. U nastavku je i kratko pismo tima s kojim ćemo se sigurno susretati i u budućnosti, samo u malo drugačijem obliku i s drugim, nadamo se jednako lijepim povodima.

Dragi prijatelji,
zatvaramo naš i vaš dragi Croatian Design Superstore u dobro poznatoj Martićevoj 4. Pamtit ćemo ga po divnim druženjima, pametnim razgovorima i nadasve sjajnim ljudima koji su svakim svojim boravkom ovdje ostavili svoj trag. Nemojte nas zaboraviti jer ostajemo online!
Kraj jedne, nama neprocjenjivo drage ere, obilježit ćemo prigodnom super-rasprodajom. Navratite i razveselite nas vašim dolaskom!
CDSS tim