Prijavnica za Izložbu 1718 – profesionalni radovi

Polja označena sa * su obavezna.

Prijave za sudjelovanje na Izložbi hrvatskog dizajna 1718 zaprimaju se do nedjelje 17.6.2018. do ponoći. Uz prijavnicu potrebno je poslati digitalnu dokumentaciju kako je opisano u Pozivu za sudjelovanje na izložbi te potvrdu o uplati kotizacije ukoliko prijavitelj nije član HDD-a (dodatna dokumentacija šalje se putem wetransfera, jumbo maila i sličnih servisa).

Prijavljuju se radovi nastali u periodu od 30.5.2016.do 17.6.2018.

Upisati ime i prezime te ulogu (ukoliko je primjenjivo) svih autora. Pod uloga upisati: art direktor, kreativni direktor, dizajner, ilustrator, fotograf, web programer, copywriter, account manager i sl.

Upisati ime i prezime te ulogu (ukoliko je primjenjivo) svih suradnika. Pod uloga upisati: art direktor, kreativni direktor, dizajner, ilustrator, fotograf, web programer, copywriter, account manager i sl.


Help Text

Kontaktni podatci


Uz prijavnicu je obavezno priložiti tri digitalne mape prema uputama u Pozivu za sudjelovanje te potvrdu o uplati kotizacije za sudjelovanje ukoliko autor nije član HDD-a.

Napomena

Slanjem prijavnice svi autori potvrđuju da su suglasni s odredbama navedenim u Pozivu za sudjelovanje na izložbi. Izrazi koji se koriste u prijavnici, a koji imaju rodno značenje, bez obzira na to jesu li korišteni u muškome ili ženskome rodu, obuhvaćaju na jednak način muški i ženski rod.