Udruga DVK započinje s projektom KOMBO od 3

Studentska udruga dizajna vizualnih komunikacija iz Splita (DVK) ovu akademsku godinu započinje s provedbom prvog projekta. Riječ je o projektu pod nazivom „KOMBO od 3“ koji je financiran od strane Sveučilišta u Splitu. Radi se o radionicama fotografije, dizajna i ilustracije na temu IDENTITET.

KOMBO OD 3 je projekt u kojem studenti Udruge DVK (dizajna vizualnih komunikacija) žele promovirati vlastite vještine i sposobnosti drugim studentima s različitih Sveučilišta. Projekt je zamišljen u obliku radionica koje završavaju javnom izložbom radova.

Predavači radionica bit će studenti Dizajna vizualnih komunikacija na diplomskoj razini (sa završenog preddiplomskog studija): Dejan Zobenica (dizajn), Boris Pehar (ilustracija) i Bruno Dubravec (fotografija). Pozivaju se svi zainteresirani studenti preddiplomskog studija da se prijave i pridruže se ugodnom druženju kroz radionice. Broj prijava je ograničen na 24 osobe, od čega je polovica namijenjena za studente istih i/ili srodnih fakulteta izvan Sveučilišta u Splitu.

Radionice će se održavati na Odsjeku za dizajn vizualnih komunikacija Umjetničke akademije u Splitu od 16. rujna do 21. rujna. Detaljan program aktivnosti nalazi se u priloženom dokumentu.

Prijave se primaju najkasnije do 12. rujna, a prijaviti se možete putem prijavnica na linku:

ZA STUDENTE UMJETNIČKE AKADEMIJE U SPLITU
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGixuVud2IypCvTGSfqlwVsKcjRiO1wP-QokWHQ6RdZOvtmw/viewform

ZA STUDENTE OSTALIH FAKULTETA U HRVATSKOJ
https://forms.gle/1NcDY7NM6V43HPdW9

Studentima koji nisu iz Splita sufinancira se smještaj u nadoplatu od 160 kn.

Projekt je sufinanciran od strane Sveučilišta u Splitu.
Za sve dodatne informacije pitajte na facebook stranici, instagramu ili na email studentska.udrugadvk@gmail.com

Instagram: @udruga_dvk
Facebook stranica: Udruga DVK

 

KOMBO od 3_prilog