Traži se vizualni identitet Izloga suvremenog zvuka

Šesto izdanje međunarodnoga festivala Izlog suvremenog zvuka održat će se od 2. do 5. svibnja 2018. u prostorima Studentskog centra. Ovim putem pozivaju se studenti i studentice, mladi umjetnici i umjetnice, grafički dizajneri i dizajnerice te ostali kreativci mlađi od 30 godina da se priključe festivalskoj ekipi i osmisle ovogodišnji izgled Izloga. Svi zainteresirani prijave mogu poslati do 28. veljače 2018. godine do 23,59 sati.

 

Prijava mora sadržavati:

–          kratki CV (max. 2 kartice)
–          portfolio radova
–          prijedlog idejnoga rješenja (skica plakata)

 

Napomena 1:
Festivalski plakat sadržava sljedeće informacije:

–          naziv festivala: Izlog suvremenog zvuka
–          vrijeme i mjesto održavanja: 2. – 5.5.2018. Studentski centar, Savska 25
–          servisne informacije: ulaz besplatan, www.izlogfestival.com
–          poželjno: popis svih izvođača/ica – finalni broj imena varira između 30 i 50, a za potrebe idejnoga rješenja koristiti generički tekst ili popis izvođača prošlogodišnjih izdanja

 

Napomena 2:
Konačno vizualno rješenje aplicirat će se u različitim formatima: plakat B1, horizontalni jumbo plakat, festivalski katalog, web i tiskani oglasi i dr.

 

Napomena 3:
Traži se autor/ica koji/a će osmisliti i realizirati finalni vizualni identitet što uključuje i grafičke pripreme svih potrebnih materijala, a rad će biti honoriran.

 

Prijavu je potrebno poslati na email adresu muzicki.salon@gmail.com naslova «IZLOG_VIZUAL_NATJEČAJ», najkasnije do 28. veljače 2018. godine do 23,59 sati. Na poziv se mogu prijaviti osobe do 30 godina starosti.

 

Više o Izlogu suvremenog zvuka potražite na festivalskoj web stranici www.izlogfestival.com.

Za pitanja i dodatne informacije pišite na muzicki.salon@gmail.com