Sonda Designed by People: dizajniraj Elan skije sa Sondom!

U sklopu Kreativnog Centra u Vižinadi, Sonda pokreće prvi Designed by People program i poziva zainteresirane da s njima dizajniraju Elan skije, bez obzira na prethodno iskustvo! Program je besplatan, a ako želite postati dijelom kreativnog tima ispunite online prijavnicu i pošaljite je do 28. siječnja u 23.59. Više detalja u nastavku.

Studio Sonda, međunarodno nagrađivan kreativni studio za dizajn i komunikacije te prvi studio koji na konkretnim, tržišno utemeljenim projektima, surađuje sa širom zajednicom i kreativnost čini dostupnom svima s ciljem da dokaže njezinu visoku učinkovitost, s početkom 2022. pokrenuo je program „Designed By People“. U sklopu ovog programa koji je prvi u nizu mnogih koji će uslijediti, svi zainteresirani sudionici imaju prilike postati dijelom kreativnog tima koji će zajedno sa Sondom, u Sonda Kreativnom centru u Vižinadi, dizajnirati nove skije za proizvođača skija Elan, skijaški brend koji je prepoznatljiv i korišten u cijelom svijetu.

Za sudjelovanje u programu nije potrebno predznanje o dizajnerskim softverima, niti prethodna iskustva, već želja za razvojem i upoznavanjem kreativnih procesa kroz praktičan rad u kojem svatko ima priliku ostvariti kreativca/kreativku u sebi, odnosno biti dio procesa koji završavaju konkretnim proizvodom koji se prodaje na policama dućana.

Program je besplatan, a podijeljen je u sedam faza. Uključuje predavanja/radionice i praktične zadatke te terensku nastavu,  uz vodstvo mentora iz Sonde. Radionice će se održavati u Vižinadi, jednom tjedno, u periodu od 17.2. do 17.3.2022. tijekom poslijepodnevnih sati.

Sonda_DBP_elan2022_01

Iako je namijenjen punoljetnim osobama, program podrazumijeva sudionike različitih dobnih uzrasta, neovisno o spolu, zanimanju, obrazovanju ili dobi. Za sudjelovanje je potrebno pravovremeno ispuniti online prijavnicu, a nastavno na selekcijski proces program se održava u skupini od šest sudionika. Rok za slanje prijave je 28. siječnja u 23.59, a prijavnicu možete pronaći ovdje:  SONDA DESIGNED BY PEOPLE_Prijavnica.

Rezultat suradnje bit će Elan skije koje su rezultat timskog rada te koje će biti promovirane u javnosti kao prvi Sonda Designed by People projekt.

Više o programu i uvjetima sudjelovanja na: www.sonda.hr/hr/sonda-i-ti/

Sonda_DBP_elan2022_02

O Studiu Sonda

Studio Sonda međunarodno je nagrađivan kreativni studio za dizajn i komunikacije te prvi studio koji na konkretnim, tržišno utemeljenim projektima, surađuje sa širom zajednicom i kreativnost čini dostupnom svima, s ciljem da dokaže njezinu visoku učinkovitost. Zajedno s kolegama, zajednicom i poslovnim partnerima/klijentima, u inspirativnoj autentičnoj sredini, Sonda stvara globalno relevantne brendove, proizvode, projekte i programe koji imaju realan tržišni uspjeh, a prije svega uvijek povezuju i stvaraju bolje društvo.

U svrhu ostvarenja cilja, 2021. g. Sonda je izgradila i Sonda Kreativni centar u Vižinadi s foto/video produkcijskim dijelom. Studio djeluje od 2004. te ima 20 zaposlenih.


O Elanu
Elan je globalno prepoznat proizvođač koji u samom srcu Alpa, već preko 70 godina ručno proizvodi skije, predan inovacijama, ali prije svega slijedi moto “Always good times” s ciljem da svakome od nas priskrbi najbolji i najzabavniji dan na snijegu. Više na www.elanskis.com