Radionica: Eko Božić u HDD-u

U subotu 9. prosinca u okviru EDU programa održat će se besplatna radionica za odrasle pod nazivom EKO BOŽIĆ U HDD-u. Voditeljice radionice bit će sestre Ines i Sanja Rotter. Sanja Rotter je nagrađivana produkt dizajnerica, dizajn specijalistica za drvo i drvne tehnologije, dok je Ines Rotter profesionalna cvjećarka s velikim iskustvom u radu s djecom. Više detalja o radionici i načinu prijave možete naći u nastavku teksta.

Pozivamo vas da nam se pridružite na “uradi sam” radionici izrade ekoloških božićnih ukrasa i čestitki od prirodnih materijala, drva i plodova šume. Radionica je namijenjena odraslima (18+). Dobrodošli su odrasli uradi-sam entuzijasti i svi ostali koje zanima malo drugačiji pristup duhu Božića. Voditeljice radionice bit će sestre Ines i Sanja Rotter. Sanja Rotter je nagrađivana produkt dizajnerica, dizajn specijalistica za drvo i drvne tehnologije. Ines Rotter je profesionalna cvjećarka s velikim iskustvom u radu s djecom

Uzrast polaznika/ca: odrasli
Broj polaznika/ca: max. 8 osoba
Datum održavanja: 9.12.2023. (subota)
Trajanje radionice: jednodnevna radionica u trajanju od 3h (10.00 – 13.00)

Voditeljice radionice: Sanja i Ines Rotter
Zainteresirani polaznici i polaznice trebaju poslati prijavu na email: tajnistvo@dizajn.hr. U tekstu poruke molimo napisati osnovne podatke: ime i prezime, godina starosti.

 

Sažeta biografija autorice radionice: 

Sanja Rotter rođena je 1985. u Zagrebu. Nakon Škole primijenjene umjetnosti i dizajna, završila je magistarski studij na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, smjer industrijski dizajn. Članica je Hrvatskog dizajnerskog društva i Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika. Kao samostalna autorica najviše se bavi projektiranjem namještaja i rasvjete te ambalaže. Ima bogato iskustvo rada s djecom i odraslima (Dječja radionica Kreativno maketarstvo, HDD galerija Zagreb; Radionica izrade alata za glinu te Radionica izrade kistova i alata za glinu, voditeljica uz Lidiju Boševski, Atelier Owl; Dječja radionica Intarzije, Dan D međunarodni festival dizajna; Učenička radionica izrade namještaja od kartona, ženski učenički dom Dora Pejačević).