Prostoria traži senior dizajnera vizualnih komunikacija (m/ž)

Prostoria zapošljava senior dizajnera vizualnih komunikacija da projektira i nadgleda izvedbu svih dizajnerskih rješenja brenda u digitalnim medijima i tisku. Tražimo dizajnera s izbrušenim profesionalnim vještinama koji je u mogućnosti realizirati projekte prema najvećim standardima struke. Prostoria je premium brand namještaja koji posluje na globalnom tržištu te se od senior dizajnera očekuje poznavanje međunarodne kulture dizajna i arhitekture, kao i kulture komunikacije šireg spektra premium brendova. Uzevši u obzir potrebu za kompleksnom primjenom dizajna u vizualnoj komunikaciji brenda, očekujemo od senior dizajnera da potakne razvoj tog potencijala. Navedeno iziskuje potvrđenu stručnost u koncipiranju i samostalnoj izvedbi složenih projekata, kako u digitalnim medijima, tako i u mediju tiska.

O nama

Prostoria je međunarodni dizajn-brend namještaja s vlastitom proizvodnjom u Sv. Križ Začretje gdje se nalazi sjedište tvrtke. Dizajn je od samog osnutka brenda definirao identitet naših proizvoda, te nas potaknuo na daljnja istraživanja proizvodnih tehnologija i različitih mogućnosti koje materijali mogu pružiti. Unatrag deset godina Prostoria se od jedne hale za ojastučeni namještaj razvila u industrijski centar za proizvodnju svih segmenata namještaja čija je premisa research-based design koji s jednoga mjesta odlazi u javne i rezidencijalne interijere u čitavom svijetu. Zbog kontinuiranog rasta na tržištu u stalnoj smo potrazi za novim članovima tima koji mogu doprinjeti njegovom razvoju. U ovom trenutku tražimo i Senior dizajnera vizualnih komunikacija stručnog u mjeri da afirmira upotrebu dizajna i u sferi vizualne komunikacije brenda.

 

 

Što očekujemo

Tražimo visoko stručnog dizajnera vizualnih komunikacija sa minimalno pet godina iskustva u agenciji ili dizajn studiju. Potreban nam je organizirani design-thinker koji zna raditi u više dizajnerskih područja i medija (identitet, ambalaža, tisak, animacija, video, web, društvene mreže). U sklopu tima njegova/njezina je odgovornost i nadgledanje rada junior dizajnera.

 

Osnovni uvjeti

  • stručna sprema: VSS, smjer vizualnih komunikacija
  • iskustvo u dizajn-studiju ili marketinškoj agenciji (minimalno pet godina)
  • iskustvo u art direkciji dizajnerskih projekata
  • pregledan portfolio samostalno realiziranih, jednostavnih i složenih radova s područja digitalne komunikacije i tiskanih publikacija koji dokazuje iskustvo primjereno senior dizajneru (brending, digitalne kampanje, složene tiskane publikacije)
  • iskustvo u radu s dizajnom web stranica i različitim formatima digitalnog oglašavanja
  • poznavanje osnovnih načela UX dizajna
  • aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
  • aktivno znanje Adobe paketa programa (InDesign, Illustrator, Photoshop)
  • iskustvo u After Effects

 

 

Što nudimo

Pružamo okvir za profesionalni razvoj u međunarodnom dizajn-brendu na raznolikim medijskim platformama. Podržavamo vašu stručnu edukaciju, samoinicijativnost i profesionalno napredovanje.

 

Upute za prijavu

Prilikom prijave uz CV je potrebno priložiti i portfolio koji predstavlja jednostavne i složene projekte dizajna u Vašoj samostalnoj realizaciji (brending, digitalne kampanje, složene tiskane publikacije). Svaki rad potrebno je detaljno predstaviti, a ako su nastali u agenciji ili dizajn studiju, obavezno navedite čitav kreativni tim autora (npr. art direktor, kreativni direktor, dizajner, copywriter).

Kako se prijaviti

Svi koji žele postati dio dizajn tima Prostorije mogu poslati svoj CV i portfolio (.pdf, ne veći od 5MB ili link na svoju portfolio stranicu) e-mailom na posao@prostoria.eu

Unaprijed se zahvaljujemo svima koji se prijavljuju za ovaj posao. Kandidati koji zadovoljavaju navedene kriterije, bit će izravno kontaktirani od našeg Odjela ljudskih potencijala.