Prijavite svoje digitalne radove na najvažniju regionalnu nagradu – SoMo Borac

SoMo Borac (1)

SoMo Borac je najvažnija regionalna nagrada za digitalne radove u regiji koja se ove godine održava jedanaestu godinu zaredom. Novost je da se od ove godine SoMo Borac održava u formi cjelodnevne konferencije na kojoj će posjetitelji imati priliku iz prve ruke steći konkretna znanja o najnovijim trendovima u digitalu, saznati što kažu zadnja istraživanja o trenutnom stanju digitala i anticipirati digitalnu budućnost. Prijave za SoMo Borac natjecanje traju do 20.10.2023., a članovi HDD-a imaju ekskluzivan popust prilikom kupnje ulaznica za cjelodnevni program. Više detalja u prilogu.

Ove godine SoMo Borac po prvi puta uz tradicionalnu dodjelu nagrada ima i cjelodnevnu konferenciju. Ovogodišnji program održat će se 17. studenog u Zagrebu, a konferencija će se odvijati u dva streama – Advertising i Media. Ugledni domaći i inozemni stručnjaci dijelit će svoje znanje s ciljem pozicioniranja i razvoja struke u regiji, a nakon razmjene znanja i iskustava, te nakon dodjele nagrada, tradicionalno slijedi svima dobro poznat najbolji party u gradu koji ni ove godine neće razočarati.

Više o kategorijama i uvjetima prijava možete pronaći ovdje.

Suradnjom Hrvatskog dizajnerskog društva i SoMo Borca, osiguran je ekskluzivan popust svim članovima HDD-a na ulaznice za cjelodnevni program.

Sve detalje oko aktivacije popusta članovi HDD-a su dobili putem emaila ili mogu kontaktirati Tajništvo HDD-a.

Sve novosti oko dodjele najvažnije digitalne nagrade u regiji možete pratiti putem SoMo Borac newslettera, na web stranici te na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu.