Prijave za Infinum Design Academy su otvorene!

Infinum Design Academy otvara prijave za dizajn tečajeve u trajanju od 8 tjedana koji su namijenjeni za studente i one koji su diplomirali u posljednjih godinu dana. Ako vas zanimaju tehnologija, dizajn aplikacija i interakcija uređaja, odnosno UX i UI, možete se prijaviti do 19. rujna. Više o tečaju i uvjetima prijave u nastavku teksta.

V1. Zanimaju te tehnologija, dizajn aplikacija i interakcija uređaja? 

Infinum i ove godine organizira Design Course u sklopu Infinum Academyja. Namijenjen je studentima i onima koji su završili fakultet u posljednjih godinu dana, a sudjelovanje je besplatno.

Tečaj će trajati osam tjedana, tijekom kojih će studenti naučiti kako nastaje dizajn za mobilne i web aplikacije te osmisliti i dizajnirati vlastitu aplikaciju od nule.

Predavanja će se održavati jednom tjedno po 2 sata, a iskusni Infinumovi mentori će polaznicima kroz svih 8 tjedana biti na raspolaganju za konzultacije.

Prijave su otvorene do 19. rujna, zato požuri i osiguraj svoje mjesto na Design Courseu. Saznaj više na linku i prijavi se!

 

V2. Zanima te UX i UI? Želiš naučiti više o digitalnom dizajnu?

Prijavi se na besplatni Design Course na Infinum Academyju koji će se održati od 30. rujna do 3. prosinca. Tijekom 8 tjedana imat ćeš priliku učiti od Infinumovih dizajnera s velikim iskustvom u dizajniranju aplikacija, a bit će ti dostupni i za konzultacije kad god zatrebaš.

Prijave traju do 19. rujna, a više informacija možeš saznati na sljedećem linku.

Academy predavanja