Pobjednici natječaja YBD 2016: Novo analogno na Indigo festivalu u Ljubljani

ybd

Nakon predstavljanja na ovogodišnjem Mikser festivalu u Beogradu, putujuća izložba Mladih balkanskih dizajnera 2016/2017 gostovat će u Ljubljani na Indigo festivalu – festivalskoj platformi koja kombinira trendove u umjetnosti, kulturi, medijima, glazbi, filmu, kazalištu i dizajnu, a održava se od 7. do 10. rujna 2016.

Otvorenje izložbe Mladi balkanski dizajneri 2016: Novo analogno na rasporedu je 9. rujna u 20 sati u Atriju ZRC SAZU koji se nalazi na adresi Novi trg 2. Na izložbi će biti predstavljeni radovi mladih dizajnera iz Austrije, Bosne i HercegovineBugarske, Hrvatske, Grčke, Kosova, Makedonije, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Turske.

Više o Indigo festivalu možete pročitati ovdje, a ovogodišnje pobjednike natječaja Balkanske dizajnerske mreže i njihove radove možete pronaći na ovome linku.

Balkanska dizajnerska mreža inovativna je platforma osnovana od strane Hrvatskog dizajnerskog društva iz Zagreba, Public Rooma iz Skoplja i Mikser organizacije iz Beograda s ciljem pružanja strateške podrške razvoju i promociji balkanskog dizajna, kako u regiji tako i na europskoj i međunarodnoj sceni. Projekt je podržan od strane Europske unije, programa Kreativna Europa i sufinanciran od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske te Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Ministarstva kulture Republike Srbije i Ministarstva kulture Republike Makedonije.

Želite li postati član Balkanske dizajnerske mreže, prijaviti se možete na ovom linku.

www.balkandesignnetwork.org

ybd@balkandesignnetwork.com

eu-1-1