Odabrani pozvani natjecatelji u Natječaju za dizajn vizualnog identiteta Sveučilišta u Splitu

Ocjenjivački sud javno-pozivnog Natječaja za dizajn vizualnog identiteta Sveučilišta u Splitu odabrao je šest autora/timova koji će kao pozvani natjecatelji sudjelovati u daljnjem tijeku Natječaja. Odabrani autori/timovi su: Design Bureau Izvorka Jurić, đkć, Filburg, Linear studio, NovoST i Sensus Design Factory. POZIVAMO SVE OSTALE ZAINTERESIRANE AUTORE i TIMOVE da sudjeluju u natječaju te prisustvuju online USMENOM BRIFINGU koji će se održati u četvrtak 24. veljače s početkom u 14 sati putem Zoom platforme. Ukupni nagradni fond je 90.000 kn bruto. Rok za primanje natječajnih radova jest 15. travnja 2022. do 17 sati.

Odabrani pozvani natjecatelji

Svoj interes da kao pozvani natjecatelji sudjeluju u Natječaju za dizajn vizualnog identiteta Sveučilišta u Splitu iskazalo je ukupno 48 autora/timova. Ocjenjivački sud Natječaja u sastavu: Kažimir Hraste, Tina Ivezić, Tomislav Kilić, Ivana Pletković, Viktor Popović, Damir Prizmić i Narcisa Vukojević, je na temelju portfolija i referenci zainteresiranih natjecatelja odabrao šest pozvanih autora/timova:

Design Bureau Izvorka Jurić (Izvorka Jurić, Jurica Kos)

đkć (Zoran Đukić, Neva Zidić)

Filburg (Andrej Filetin, Mila Marina Burger, Joanna Pellizer)

Linear studio (Nora Mojaš, Made Miličević)

NovoST (Damir Bralić, Milan Sivački)

Sensus Design Factory (Kristina i Nedjeljko Špoljar)

 

Raspisivač i Provoditelj natječaja čestitaju odabranim natjecateljima i zahvaljuju svima ostalima na interesu za sudjelovanje, a ovim putem pozivaju autore i timove, koji nisu odabrani, kao i sve ostale zainteresirane natjecatelje da sudjeluju u daljnjem tijeku natječaja.

Pozvanim natjecateljima koji neće osvojiti nagradu, a predat će rad u predviđenom roku, isplatit će se obeštećenje u bruto iznosu od 8.000,00 kn po natjecatelju, neovisno o broju predanih radova.

 

Poziv na informativni sastanak (usmeni brifing)

 

Usmeni brifing će se održati putem ZOOM aplikacije u četvrtak 24.2.2022. s početkom u 14 sati. Sudjelovanje na usmenom brifingu nije obavezno

Usmeni brifing se organizira u cilju bolje informiranosti natjecatelja o natječajnom zadatku i pruža priliku zainteresiranim natjecateljima za postavljanje dodatnih pitanja predstavnicima Raspisivača i članovima Ocjenjivačkog suda.

Svi zainteresirani natjecatelji koji žele sudjelovati na usmenom brifingu moraju obavezno najaviti svoje sudjelovanje putem elektroničke pošte na adresu natjecaji@dizajn.hr najkasnije do srijede 23. veljače do 20 sati. Poruku je potrebno nasloviti „Natječaj UNIST_najava sudjelovanja“. Svi prijavljeni sudionici usmenog brifinga dobit će prije održavanja brifinga poziv te potrebne podatke pomoću kojih će pristupiti online usmenom brifingu.

Natjecatelji koji neće moći prisustvovati usmenom brifingu mogu svoja pitanja unaprijed uputiti putem adrese natjecaji@dizajn.hr. Poruku je potrebno nasloviti „Pitanja – Natječaj UNIST“ najkasnije do roka za najavu sudjelovanja. Na pitanja pristigla elektroničkom poštom prije informativnog sastanka, koja bi mogla biti zanimljiva širem krugu natjecatelja, odgovorit će se na sastanku, a odgovori na njih bit će objavljeni i na www.dizajn.hr. Pri tome neće biti objavljeno ime natjecatelja koji su postavili pitanje. Odgovori na pitanja koji su već dani u objavljenoj natječajnoj dokumentaciji bit će poslani elektroničkom poštom samo natjecateljima koji su ih postavili.

 

Na linkovima možete naći kompletnu natječajnu dokumentaciju:

Opći uvjeti

Projektni zadatak

Prijavnica