OAZA traži grafičkog dizajnera i produkt dizajnera (m/ž)

Dizajnerski kolektiv OAZA, koji radi na projektima iz područja vizualnih komunikacija, kustoskim koncepcijama i edukacijskim programima, istraživačkim projektima u području dizajna, dizajnu predmeta i izložbenim postavima, raspisuje natječaj za stručno osposobljavanje na mjestu grafičkog dizajnera/grafičke dizajnerice i produkt dizajnera/dizajnerice. Prijave se primaju do 31.7.

Kolektiv Oaza (Nina Bačun, Ivana Borovnjak, Roberta Bratović, Tina Ivezić, Maja Kolar, Maša Poljanec) proizašao je iz dugogodišnje suradnje dizajnerica, a formalno djeluje od 2013. godine kao umjetnička organizacija. Autorice povezuje istraživački pristup radu, kao i kontinuirani angažman na projektima nezavisne kulturne scene, kako samostalno, tako i u manjim timovima. Uz nekoliko značajnijih samoiniciranih projekata od osnutka kolektiva (‘Made in’, ‘S ruke na ruku’, ‘aBook’, ‘Dizajnerice 1930-1980’, ‘Forum za budući muzej’), autorice rade na projektima iz područja vizualnih komunikacija, kustoskim koncepcijama i edukacijskim programima, istraživačkim projektima u području dizajna, dizajnu predmeta i izložbenim postavima.

Dizajnerski kolektiv OAZA raspisuje natječaj za stručno osposobljavanje na mjestu grafičkog dizajnera/grafičke dizajnerice i produkt dizajnera/dizajnerice. U obzir dolaze diplomirani dizajneri mlađi od 30 godina koje nemaju više od 12 mjeseci staža u svom zvanju, a prijavljeni su ili se imaju namjeru prijaviti u evidenciju Zavoda za zapošljavanje.

 

Za prijavu na radno mjesto potrebno je poslati portfolio i cv na e-mail adresu info@o-a-z-a.com do 31.7.2019.

www.o-a-z-a.com.