MANUFAKTURIST KLUPA na europskoj šetnici Grada Strasbourga

Manufakturist klupa

Projekt ‘Manufakturist klupe’ odabran je od strane selekcijske komisije Grada Strasbourga kao proizvod koji će predstavljati Republiku Hrvatsku u sklopu europske šetnice grada Strasbourga. Ovaj odabir javno je priznanje kvalitete profesionalnog djelovanja dizajn studija Manufakturist te autorima predstavlja iznimnu čast obzirom na europski kontekst projekta gdje će hrvatski dizajn proizvod biti ravnopravno predstavljen u zbiru europskih kolega, kako dizajnera tako i proizvođača.

Manufakturist je produkt dizajn studio u kojem nastaju dovitljiva suvremena rješenja usluga i proizvoda koji oplemenjuju svakodnevni život, odgovorno i profesionalno sugeriraju nove životne navike, prenose inspirativne rituale, propituju pravila tradicije, potenciraju emocije i svakodnevnu zabavu.

U studiju djeluju magistre dizajna Mia Bogovac, Matea Bronić, Maša Milovac i Kristina Volf.

Projekti dizajn studija Manufakturist izlagani su na relevantnim izložbama u Istanbulu (Design Biennial 2014), Zagrebu, Ljubljani i Beogradu, kao i na sajmovima dizajna u Milanu (Ventura Lambrate, Salone Satellite), Parizu — Croatie, la Voice, Paris Design Week, Beču — Blickfang, Vienna Design Week, Berlinu — Qubique, Skopju i Sofiji.

Dizajn Manufakturist klupe odabran je od Grada Strasbourga kao službeni predstavnik RH na novoj šetnici Europskog puta 2015. godine.

—-

Manufakturist design studio
Vlaška 53, 10 000 Zagreb
00 385 91 889 4448