Izvorka Jurić gostuje na Studiju dizajna

U srijedu 17. ožujka u 19 sati u prostorima Studija dizajna u Frankopanskoj 12 predstavit će se dizajnerica vizualnih komunikacija IZVORKA JURIĆ, a u predavanju će se osvrnuti na pitanje veze identiteta i proizvoda, gdje identitet počinje i gdje završava te nastavno na to – gdje dizajnerski posao počinje i gdje završava.


Kako pristupiti razvoju novog proizvoda te stvoriti identitet koji ga ističe na tržištu i postavlja temelje za uspješnu budućnost.


Kroz primjere projekata s područja identiteta proizvoda i dizajna ambalaže te vlastito iskustvo rada s raznovrsnim klijentima, ovo predavanje prikazat će kako izgleda cjelovit pristup stvaranja identiteta proizvoda i pokušati prenijeti barem dio dizajn procesa – put od ideje proizvoda, preko osmišljavanja imena i prateće verbalne komunikacije, vizualnog identiteta, dizajna ambalaže do plasiranja proizvoda na tržište.

Nakon što je 13 godina s dvoje partnera vodila agenciju TRIDVAJEDAN tržišne komunikacije, Izvorka Jurić odlučuje se za samostalno djelovanje na različitim projektima vezanim uz dizajn i edukaciju u dizajnu, pa otvara Design Bureau Izvorka Jurić kroz koji djeluje proteklih 6 godina. U tom periodu intenzivno radi s malim i srednjim gospodarstvenicima na razvoju njihovih proizvoda za hrvatsko i globalno tržište.

Više na http://www.izvorka.juric.biz/
i https://web.facebook.com/ DesignBureauIzvorkaJuric/