Ivan Antunović izlaže i održava predavanja u bečkom Quartier21/MQ

Ivan Antunović, renomirani dizajner vizualnih komunikacija i glazbenik, profesionalni član HDD-a, tijekom čitavog mjeseca srpnja u bečkom muzejskom prostoru Quartier21/MQ postavit će samostalnu multimedijalnu izložbu i održati seriju predavanja, dok će u klupskim prostorima u gradu znatiželjnu publiku dočekati njegovi glazbeni nastupi. Gostujuća izložba predstavlja proširenu verziju postava osmišljenog za HDD galeriju u ožujku 2013. godine.

Ivan A. – People You May Not Know

Posrijedi je multimedijski glazbeni projekt u rezidenciji bečkog muzejskog prostora Quartier21/MQ, kroz koji autor pod različitim pseudonimima predstavlja svoj rad kao dizajner (Nieuw NDG), DIY izdavač (0.5) i glazbenik (I/II, Umrijeti za strojem, Valter Horvat)

One Man Scene je serija predavanja i koncerata, te izložbeni postav autorskih radova; koji će se u Quartier21/MQ održavati 4. i 5. 7., te 25. i 26. 7. 2014.

Serija predavanja u stvari je proširena verzija Samoizdavanja, prethodno održanog početkom 2014. godine na zagrebačkom Studiju dizajna, ovaj put naslova One Man Scene. Podijeljena u 4 dijela, serija predavanja osim Ivanovih autorskih radova obuhvaća i osvrt na utjecaje na njegov rad, kao i pokušaj osobnih razmišljanja o potrebi za hypeom i problematici održavanja kulture (mrtvih) medija.

Nieuw NDG: Did It Myself, gostujuća izložba autorskih radova, otvorena je za posjetitelje u razdoblju 4. 7. – 6. 7. 2014. i 25. 7 i 26. 7. 2014., u prostoru “Raum D”, Quartier21/MQ-a. Postav pokriva do sada realiziran opus mikro-etikete 0.5. Riječ je o dopunjenoj verziji postava, prethodno održanog u prostoru zagrebačke HDD galerije u ožujku 2013. godine.

U sklopu otvorenja izložbe, pripremljena je i interaktivna foto-seansa posjetitelja i Valtera Horvata, pod nazivom Valter’s weite Welt.

U okviru muzičkih pseudonima predviđen je niz prigodnih nastupa uživo – u klubu Rhiz ,10. 7., gdje nastupa I/II, u klubu Fluc, 12. 7., gdje po prvi put uživo svoj nastup bilježi i Google Wave entuzijast Valter Horvat, te na otvorenom dijelu Museums Quartiera, gdje 26. 7. nastupa Umrijeti za strojem.

Više informacija na linku: transformermusic.at/mqsounds.html

Tekst je prenesen iz press materijala događanja.