Dizajnerska početnica u Splitu: Papiruljci

Radionica Papiruljci održat će se u subotu, 27. svibnja 2023. godine, s početkom u 10 sati, u okviru programa Dizajnerska početnica, na lokaciji Umjetničke akademije u Splitu. Radionica je namijenjena djeci od 1.-4. razreda. Za sudjelovanje nije potrebno prethodno iskustvo i znanje, a voditeljica radionice je Daša Mamula. Prijave su otvorene do petka, 26. svibnja 2023. godine u 17 sati. Više informacija o samoj radionici pronađite u tekstu.

Dobrodošli u šareni svijet likova! Radionica likova od papira osmišljena je kako bi potaknula maštu i kreativnost djece, istovremeno pružajući zanimljivo i praktično iskustvo učenja. Kroz radionicu Papiruljci djeca će imati priliku dizajnirati, izraditi i oživjeti svoje jedinstvene likove od papira. Spojem edukacije, umjetnosti i razigranosti ova radionica ima za cilj inspirirati mlade i potaknuti njihovu kreativnost.

Termin: subota, 27.05. 2023. godine,  od 10:00 do 12:00 sati

Mjesto: Umjetnička akademija, Zagrebačka 3, Split

Uzrast djece: osnovna škola (1.—4. razred)

Prijave i kontakt: dizajnerskapocetnica@umas.hr

Rok za prijave: petak, 26.05.2023. u 17:00 sati.

Voditeljica radionice: Daša Mamula

Dizajnerska početnica je program kreativnih radionica za djecu i mlade pod vodstvom profesionalnih dizajnera i dizajnerica iz različitih područja djelovanja. Kroz teme koje dizajneri-mentori odabiru u suradnji s voditeljicom programa, polaznici i polaznice se na način prikladan svom uzrastu, upoznaju s osnovama dizajna, ne samo kao vizualne djelatnosti, već i kao alata za kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice.

– Dizajnerske početnice su prilagođene za sve zainteresirane, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo.

– Radionice su besplatne.

– Broj sudionika je ograničen.

 

O voditeljici:
Daša Mamula je diplomirana grafička dizajnerica vizualnih komunikacija. Za vrijeme studija na Umjetničkoj Akademiji Sveučilišta u Splitu sudjeluje na natječajima gdje su joj radovi nagrađivani, te istovremeno sudjeluje na raznim kreativnim projektima i radionicama. Nakon studija, surađuje s uglednim internacionalnim marketinškim agencijama, a fokusira se na branding, izradu vizualnih identiteta, UX/UI, te digitalni marketing.