Dizajnerska početnica – Moć boje – RADIONICA JE POPUNJENA

U subotu, 19. ožujka 2022. godine s početkom u 10.00 sati, u Hrvatskom dizajnerskom društvu, u okviru programa Dizajnerska početnica održat će se besplatna radionica za djecu uzrasta od pet do devet godina, pod nazivom “Moć boje”. Voditeljica radionice je dizajnerica Maja Subotić Šušak, a rok za prijavu je petak, 18.3.2022, do 15 h.

 

O radionici Moć boje

Radionica Moć boje upoznaje djecu s terminom boja, kako ih vidimo, koje su osnovne, a koje izvedene boje. Kroz 8 praktičnih i zabavnih pokusa otkriti ćemo nastajanje boja te savladati osnovne pojmove (primarne, sekundarne i tercijarne boje), a jednostavne dizajn zadatke realizirati ćemo kroz tehnike mramoriranja.

Radionica je besplatna, a namijenjena je djeci uzrasta od pet do devet godina. Broj mjesta je ograničen stoga molimo prijavitelje za razumijevanje.

Dobra vijest je da će se različite radionice za djecu različitih uzrasta održavati tijekom cijele godine.

Datum održavanja radionice je 19. ožujka 2022.

Predviđeno trajanje radionice je 2h, (od 10.00 – 12.00).

Roditelji i/ili staratelji trebaju potpisati  Suglasnost  za sudjelovanje djece na radionici.

Rok za prijave je petak 18. ožujka 2022. do 15 sati na mail dizajnerskapocetnica@dizajn.hr.

O voditeljici radionice:

Maja Subotić Šušak je diplomirana dizajnerica vizualnih komunikacija, vlasnica studija Šuma Šuma, voditeljica galerije Živi Atelje DK i osnivačica projekta Paprat Kolektiv. Područje interesa su joj zeleni dizajn i edukacija mladih u vizualnoj kulturi (bivša voditeljica projekta Dizajnerska početnica).