Dizajnerska početnica: Kreativno maketarstvo

U subotu 21. veljače 2015. s početkom u 10 sati će se održati dvodnevna radionica za djecu viših razreda osnovnih škola pod nazivom KREATIVNO MAKETARSTVO. Radionicu će voditi produkt dizajnerica SANJA ROTTER.

o radionici:
Dvodnevna radionica na kojoj će mladi dizajneri stvarati svoj namještaj i prostorne strukture – makete, predmete koji i profesionalcima služe kao prikaz ideje budućih realnih proizvoda. Naglasak će biti na poticanju mašte, ideji i logici sastavljanja, a ne na doslovnim minijatuama predmeta. Kroz procese rada, polaznici će imati priliku upoznati se s pojmovima poput laminiranja, furniranja te “tiplanja” spojeva.

o voditeljici:
Sanja Rotter rođena je 1985. u Zagrebu. Nakon Škole primijenjene umjetnosti i dizajna, završila je magistarski studij na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Član je Hrvatskog dizajnerskog društva i Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika. Bavi se dizajnom proizvoda od drva (serija Woodoir), dizajnom nakita (Woodoir Noir) te raznim drugim naručenim i samoiniciranim projektima, najviše vezanima za drvo, prirodu i prirodne materijale.

Mjesto: HDD galerija, Boškovićeva 18
Vrijeme: 21. i 22.2. 2015., 10:00 – 13:00
Kotizacija za sudjelovanje: 70 kuna
* ukoliko radionicu pohađa dijete iz iste obitelji, cijena je 60 kn po djetetu
Uzrast: 4. – 8. razred osnovne škole
Rok prijave: 20.02.2015. do 15 sati