A’ Design Award & Competition

A’ Design Award & Competition, vodeće međunarodno natjecanje u dizajnu,, poziva sve zainteresirane dizajnere da prijave svoje radove i projekte nastale u proteklih 10 godina. Prijave se primaju do 28. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. travnja.

Poziv na sudjelovanje u natječaju A’ Design Award & Competition

A’ Design Award & Competition je vodeće međunarodno natjecanje u dizajnu koje se održava svake godine. A’ Design priznanja se dodjeljuju za široki spektar kreativnih oblasti kako bi se izdvojili zaista najbolji dizajneri iz svih zemalja, kao i svih disciplina. Radove ocjenjuje žiri koji se sastoji od uglednih akademika, istaknutih predstavnika medija, kao i potvrđenih profesionalaca. Kao priznanje za najbolje radove pobjednicima se dodjeljuju A’ Design nagrade.

 

Natjecanje A’ Design Award & Competition je osnovano s ciljem promocije najboljih dizajnerskih radova u svim zemljama i svim kreativnim disciplinama. Prvobitni cilj natjecanja bio je stvoriti svijest na svjetskoj razini i razumijevanje dobre prakse i načela u dizajnu promovirajući najbolji dizajn u svim zemljama i svim granama industrije. Krajnji cilj A’ Design nagrade je inspiracija dizajnera, tvrtki i brendova diljem svijeta da stvaraju superiornije proizvode i projekte korisne za društvo.
Prijave se primaju do 28. veljače, a rezultati će se objaviti 15. travnja. Dizajneri diljem svijeta pozvani su da sudjeluju i osvoje priznanje, tako što će prijaviti svoje najbolje radove i projekte nastale u proteklih 10 godina.

Na linku možete vidjeti neke od nagrađenih radova prijašnjih godina: http://designmag.org