Bruketa&Žinić&Grey zapošljavaju digital dizajnera (m/ž/t)

Agencija Bruketa&Žinić&Grey objavila je natječaj za posao digital dizajnera. Rok za prijavu produljen je do kraja dana 20. siječnja, a prijave uz CV i portfolio potrebno je poslati putem e-maila posao@bruketa-zinic.com. Više detalja u nastavku.

Evo što nude, a što traže:

 

Što nudimo

Nudimo ti rad u opuštenom i ambicioznom multidisciplinarnom timu. Bavimo se rješavanjem poslovnih i komunikacijskih izazova međunarodnih i domaćih klijenata. Činimo to kreativnim rješenjima i proizvodima koji postižu rezultate. Kao dio našeg tima imat ćeš priliku raditi kreativna rješenja u digitalnim medijima kako za velike, tako i za «male» brendove i organizacije te svojim radom doprinijeti idejama o kojima se priča.

Kombiniramo rad iz ureda i od kuće, a pozitivni, raznoliki i kreativni ljudi stvaraju ležernu i neformalnu atmosferu. Nudimo ti i prilike za usavršavanje, kao i pristup znanjima i iskustvima jedne od najvećih međunarodnih komunikacijskih grupacija.

 

Što očekujemo

Javi nam se ako imaš minimalno 2 godine iskustva u dizajniranju kreativnih rješenja za digitalne medije. Pod time mislimo na izradu statičnih i dinamičnih vizuala za digitalne kanale kao što su Google Ads, Facebook, Instagram, Viber i drugi, kao i na izradu HTML animiranih bannera. Super je i ako znaš izraditi dobre vizuale za promotivne materijale, dizajnirati landing pages i kreativne newsletter kampanje. Naravno, nadamo se da znaš koristiti Adobe Creative Cloud alate: Photoshop, Illustrator i Animate HTML5 Canvas, a bonus bodovi idu za After Effects.