Bruketa&Žinić OM agencija godine

Višestruko nagrađeni za kampanju «Vremenski trezor» Zagrebačke banke koja je najkreativnija cjelovita kampanja te projekt godine, nagrađena je i broncom za učinkovitost na natjecanju Effie te nagradom MIXX za digitalno komuniciranje, a slavila je i digitalna agencija Brlog dio Bruketa&Žinić OM grupe

18. travnja 2015. u Rovinju je dodjelom nagrada IdejaX i MIXX za najkreativnije te najbolje digitalne projekte u protekloj godini završen nacionalni festival tržišnih komunikacija «Dani komunikacija». Agencija Bruketa&Žinić OM proglašena je agencijom godine te je osvojila Grand Prix festivala IdejaX za kampanju «Vremenski trezor» Zagrebačke banke, realiziranu u suradnji s marketinškim i digitalnim odjelom Banke, medijskom agencijom MediaCom te digitalnom agencijom Degordian. Ista je kampanja nagrađena kao najbolja cjelovita kampanja na IdejiX te nagradom MIXX u kategoriji za digitalne kampanje kojima je cilj neposredna aktivnost korisnika ili generiranje baze potencijalnih kupaca. Večer prije ista je kampanja osvojila i broncu na natjecanju Croatia Effie za marketinšku učinkovitost.

Tim agencije Bruketa&Žinić OM nagrađen je i za godišnje izvješće Adris grupe «Rast je u našoj prirodi» u dvijema kategorijama IdejeX, kao najbolje sredstvo korporativnih komunikacija i za najbolji dizajn i art direction. Broncu za marketinšku učinkovitost osvojili su i s Podravkom za kampanju «Podravka temeljci – srce vašeg jela». Slavila je i digitalna agencija Brlog, dio Bruketa&Žinić OM grupe, nagradom MIXX za najbolju mobilnu aplikaciju «Zagreb Be There», realiziranu s Turističkom zajednicom Grada Zagreba, te brončanom nagradom Effie za marketinšku učinkovitost za «Izgubljenu stranicu» Hrvatske gorske službe spašavanja.

***

Dani komunikacija su hrvatski nacionalni festival tržišnih komunikacija kojeg organiziraju Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) i hrvatska podružnica Europskog udruženja digitalnog i interaktivnog marketinga (IAB).

Bruketa&Žinić OM jedna je od 17 vodećih svjetskih neovisnih agencija prema izboru časopisa Campaign (London, 2014.), “International Small Agency of the Year” prema izboru časopisa Advertising Age (Portland, 2013.) i druga najučinkovitija neovisna reklamna agencija prema globalnom Effie Indexu (Cannes, 2012.)

 

Više:
http://www.danikomunikacija.com/
http://bruketa-zinic.com/hr/

Kontakt:
Jelena Mihelčić, jelena@bruketa-zinic.com, 099 2117507