Održan informativni sastanak u Muzeju Apoksiomena u Malom Lošinju

U petak, 20.11.2015. održan je informativni sastanak s obilaskom Muzeja Apoksiomena kojem su prisustvovali privremena ravnateljica Muzeja Apoksiomena i članica Ocjenjivačkog suda Ingrid Stanković, član Ocjenjivačkog suda Damir Bralić, voditeljica natječaja Mirna Ptiček i 30 natjecatelja.

Nakon sastanka, postojećoj natječajnoj dokumentaciji dodali smo tlocrte Muzeja u digitalnom obliku, koje možete preuzeti na linku, a u Hrvatsko dizajnersko društvo u Zagrebu dostavljeni su primjerci knjiga “Apoxyomenos The Athlete of Croatia” i “Hrvatski Apoksiomen” koje zainteresirani natjecatelji mogu prolistati u našoj Galeriji.

 

Informativni sastanak, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

Informativni sastanak, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

 

Molimo vas da sva svoja dodatna pitanja koja ćete eventualno imati za vrijeme rada na natječajnom zadatku šaljete na adresu natjecaji@dizajn.hr.

 

Ingrid Stanković, v.d. ravnateljice Muzeja Apoksiomena

Ingrid Stanković, v.d. ravnateljice Muzeja Apoksiomena

 

Prisustvovanje organiziranom informativnom sastanku nije uvjet za sudjelovanje u natječaju, a ako se u tijeku svoga rada na projektnom zadatku zateknete u Malom Lošinju, preporučamo da se svakako javite našem tajništvu kako bismo vam pomogli da samostalno pogledate Muzej.

 

ZAG_7201 ZAG_7222

ZAG_7125