Odgođen termin informativnog sastanka povodom Natječaja za dizajn vizualnog identiteta Muzeja Apoksiomena –

Zbog organizacijskih razloga informativni sastanak i obilazak Muzeja Apoksiomena u Malom Lošinju ODGAĐA SE ZA PETAK 20. STUDENOG u 13 sati. U skladu s time rok za prijem natječajnih radova produljen je do ponedjeljka 21. prosinca 2015. do 17 sati.

Molimo sve zainteresirane natjecatelje da sudjelovanje na informativnom sastanku najave elektroničkom poštom na natjecaji@dizajn.hr. Poruku je potrebno nasloviti „Mali Lošinj – najava dolaska”, a u tekstu poruke navesti ime, adresu i telefonski broj natjecatelja koji najavljuju svoje sudjelovanje na informativnom sastanku. Rok za najavu sudjelovanja je četvrtak 19.11.2015. do 17 sati.

Zbog brojnih upita zainteresiranih natjecatelja, postoji mogućnost organiziranja autobusnog prijevoza iz Zagreba u Mali Lošinj ujutro 20.11. i povratka u Zagreb istog dana. Ako ste zainteresirani za takav prijevoz, molimo da nam se javite najkasnije do petka 13. studenog do 13 sati na mail natjecaji@dizajn.hr kako bismo, u slučaju dovoljnog broja zainteresiranih, mogli osigurati prijevoz.

Dolazak na informativni sastanak i obilazak Muzeja Apoksiomena preporuča se svim natjecateljima, no to nije uvjet za sudjelovanje u natječaju.

Kompletnu natječajnu dokumentaciju možete preuzeti na linku.