Dizajnerska početnica u Splitu: Zajednička kuharica

Nova dizajnerska početnica u Splitu održat će se u subotu, 29. svibnja na lokaciji Umjetničke akademije (Zagrebačka 3). Početnica „Zajednička kuharica“ namijenjena je osnovnoškolcima, polaznicima od 5. do 8. razreda. Za sudjelovanje nije potrebno prethodno iskustvo i znanje, a voditeljica radionice je Jelena Perišić. Prijave su otvorene do petka (28. 5.) u 17 sati. Više informacija pronađite u tekstu!

Dizajnerska početnica će se održati u subotu 29. svibnja 2021. na lokaciji Umjetničke akademije (Zagrebačka 3), s početkom u 10 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice su dva sata.

Dizajnerska početnica je program kreativnih radionica za djecu i mlade pod vodstvom profesionalnih dizajnera iz različitih područja djelovanja. Kroz teme koje dizajneri-mentori odabiru u suradnji s voditeljem programa, polaznici i polaznice se na način prikladan svom uzrastu upoznaju s osnovama dizajna, ne samo kao vizualne djelatnosti, već i kao alata za kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice. Dizajnersku početnicu organizira Umjetnička akademija u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija i Grada Splita.

Tijekom radionice polaznici će kroz ilustraciju omiljenih recepata sudjelovati u oblikovanju zajedničke kuharice.

Termin: subota, 29.5.2021. od 10:00 do 12:00 sati
Mjesto: Dvorište Umjetničke akademije,  Zagrebačka 3, Split
Uzrast polaznika: osnovnoškolski (5.—8. razred).
Prijave i kontakt: dizajnerskapocetnica@umas.hr.
Rok za prijave: petak, 28.05.2021. u 17:00 sati
Voditeljica radionice: Jelena Perišić

Dizajnerske početnice su prilagođene za sve zainteresirane, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo.
Radionice su besplatne, a broj sudionika je ograničen.