Tvrtka Adoro traži produkt dizajnera (m/ž)

Adoro je uspješna i inovativna tvrtka koja se bavi proizvodnjom i distribucijom dekorativnih, aluminijskih ulaznih vrata pretežito za njemačko, austrijsko i švicarsko tržište. Jedna od linija aluminijskih vrata koja su rađena ekskluzivno za Adoro nosi potpis poznatog Porsche design studija. Za svoj zagrebački tim Adoro traži ambicioznu i kreativnu osobu, kolegicu ili kolegu, koja bi bila uključena u daljnji razvoj dizajna vrata. Rok za prijavu je četvrtak, 27. travnja 2023. godine.

Tvrtka Adoro krenula je s razvojem vlastitih proizvoda i proizvodnjom prije deset godina, te od tada bilježi konstantan rast i razvoj svog poslovanja. Poslovna zgrada i proizvodni pogon smješteni su na zajedničkoj lokaciji Lučko (Blato) u Zagrebu.

Produkt dizajner/ica trebaju imati visoku stručnu spremu. Iskustvo u dizajniranju vrata i sličnih proizvoda je svakako prednost, ali ne i uvjet.

Vrsta zaposlenja: stalni radni odnos ili honorarni posao, po dogovoru.

Tvrtka Adoro vam nudi:

– rad u motivirajućoj sredini
– siguran i stabilan posao
– redovita i stimulativna primanja
– mogućnost usavršavanja i napredovanja

Zainteresirani kandidati (m/ž) trebaju poslati prijavu (CV i molbu) na email adresu: ivana.merkas@adoro-tueren.de najkasnije do četvrtka, 27. travnja 2023.godine.