Superstudio traži dizajnera/icu vizualnih komunikacija

Superstudio je nagrađivani nezavisni studio osnovan 2011. koji radi za široki spektar naručitelja iz privatnog i javnog sektora, i s kojima surađuje na kreiranju dizajnom vođenih strategija, koncepata, proizvoda i komunikacija. Rad Superstudija fokusiran je na vizualne identitete, brendiranje, publikacije, korporativni dizajn, dizajn za turizam i kulturu. Studio rado prihvaća i društveno korisne projekte na pro bono osnovi, osobito one koji se zalažu za žensku ravnopravnost.

Zbog povećanog opsega posla tražimo 1 dizajnera/icu vizualnih komunikacija. 

Važno nam je iskustvo (minimalno 3 godine), samostalnost u radu, organiziranost, pouzdanost, odgovornost prema rokovima i zadacima. Završen neki od studija dizajna je prednost, kao i sve korisne dopunske vještine, znanja i talenti (animiranje, kodiranje, ilustracija, fotografiranje, pisanje – molimo to nam navedite u prijavi).

Studio se nalazi u Zagrebu, no rad je primarno remote, uz unaprijed definirano vrijeme kad je cijeli tim online na platformi Slack. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, uz mogućnost da bude i od ponedjeljka do četvrtka.
Dodatna pitanja i prijave (portfolio s 5-6 radova u pdf formatu ili link na online verziju + CV) molimo pošaljite na hello@superstudio.works do 21. 5. 2023.