Predavanje Pera Pedersena Budućnost pripada kršiteljima pravila

PerPedersen

U Zagreb iz New Yorka dolazi jedan od najuspješnijih kreativaca na svijetu Per Pedersen, koji će 19. rujna s početkom u 18 sati na Ekonomskom fakultetu, Trg J.F. Kennedyja 6, studentima marketinga i dizajna održati predavanje o budućnosti oglašavanja pod nazivom Budućnost pripada kršiteljima pravila.

Per Pedersen glavni je kreativni direktor globalne Grey grupe te dobitnik više od 500 nagrada za komunikacije. Ove je godine bio jedan od predavača na festivalu Cannes Lions, a sada ga imaju prilike čuti i hrvatski studenti koji će za koju godinu i sami pomagati hrvatskim institucijama, udrugama i tvrtkama u boljoj komunikaciji sa svojom javnošću.

201809-BZG-Creative council-Poster Per-700x1000

Dizajn plakata: Dora Kasun

Predavanje se održava u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i agencije Bruketa&Žinić&Grey, koja će Pera Pedersena ugostiti u Zagrebu u okviru trodnevnoga Creative Councila na kojemu sudjeluju glavni kreativni direktori Grey grupe iz cijeloga svijeta.

Predavanje Budućnost pripada kršiteljima pravila otvoreno je za studente Ekonomskog fakulteta i Studija dizajna te za predstavnike medija, a održat će se u Dvorani 3, odmah nakon ulaza u zgradu Ekonomskog fakulteta.