3600x3600-Mascot

Poziv za sudjelovanje na natjecanju A’ Design Award & Competition

A’ Design Award & Competition je vodeće svjetsko internacionalno natjecanje u dizajnu koje se održava svake godine. Nagrade A’ Design organizirane su za širok raspon kreativnih oblasti da bi se izdvojili najbolji dizajneri iz svih zemalja i disciplina. Rok za prijavu je 28. veljače 2016.

 

Prijave za natjecanje se ocjenjuju od strane stručnjaka i sudi im se anonimno od strane utjecajnog žirija iskusnih akademika, uglednih članova medija i ustanovljenih profesionalaca. Natjecanje A’ Design Award & Competiton obećava slavu, prestiž, publicitet i internacionalno priznanje svim osvajačima nagrade A’ Design koja se dodjeljuje nagrađenim autorima.

winnerdesignsbook2014open

 

 

Nagrada A’ Design je priželjkivan i obiman pobjednički komplet te uključuje, ali nije ograničena na: certifikat za internacionalnu nadmoć u dizajnu, pozivnicu za ekskluzivno gala-večeru u Italiji, online i offline izložbu nagrađenih projekata, A2 poster nagrađenih projekata, tvrdo ukoričen godišnjak najboljih projekata, posebni 3d isprintani metalni trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prijevod projekta na 20+ jezika da bi se istinski doprlo do internacionalne publike, ekskluzivni intervju s pobjednikom, pripremu i distribuciju objava za tisak, licencu za korištenje logotipa “A’ Design Award Winner Logo” u komunikaciji, promociju nagrađenih radova, pojavljivanje u medijima uz pomoć naših tiskovnih partnera, uključivanje u Svjetski dizajnerski poredak te pristup daljnjem reklamiranju i PR potpori.

Izložba nagrađenih radova

Izložba nagrađenih radova

 

 

Natjecanje A’ Design Award & Competition je osnovano da promovira i prepoznaje najbolje dizajnerske radove u svim zemljama i svim kreativnim disciplinama. Prvobitni cilj natjecanja A’ Design Award & Competition je stvoriti svjetsku svijest i razumijevanje dobre prakse i načela u dizajnu promovirajući najbolji dizajn u svim zemljama i svim granama industrije. Krajnji cilj nagrade A’ Design Awards je natjerati dizajnere, kompanije i brendove širom svijeta da stvore bolje proizvode i projekte korisne za društvo.

Izložba nagrađenih radova, 2011.

Izložba nagrađenih radova, 2011.

 

Natjecanje A’ Design Award & Competition ima filantropski cilj da unaprijedi društvo pomičući granice znanosti, dizajna, kreativnosti i tehnologije i stvarajući poticaj inovatorima da dođu do boljih ideja. Natjecanje A’ Design Award & Competition ima za cilj poticati i nagraditi kreativnost, originalne ideje i stvaranje koncepata u svim granama idustrije. Logo “A’ Design Award Winner”, dodjeljivan nagrađenim dizajnerima, označava originalan, funkcionalan i efikasan dizajn koji pomaže svijetu da postane bolje mjesto.

 

Ivana Cvjetković Lakoš: Strech me Club Table (A' Design Award Winner for Furniture, Decorative Items and Homeware Design Category in 2014)

Ivana Cvjetković Lakoš: Strech me Club Table (A’ Design Award Winner for Furniture, Decorative Items and Homeware Design Category in 2014)

 

Svake godine, projekti koji se fokusiraju na inovaciju, tehnologiju, dizajn i kreativnost, nagrađivani su nagradom A’ Design. Prijave se prihvaćaju godišnje do 28. veljače, a rezultati se objavljuju svake godine 15. travnja. Dizajneri širom svijeta se pozivaju da sudjeluju u natjecenju, prijavom svog najboljeg rada, projekta i proizvoda. Prijave se prihvaćaju samo ako su dizajnirane u posljednjih 10 godina.

Luka Balić: Rudy Billy Wine (Bronze A' Design Award Winner for Packaging Design Category in 2014)

Luka Balić: Rudy Billy Wine (Bronze A’ Design Award Winner for Packaging Design Category in 2014)

 

Saznaj više o nagradama A’ Design

Pogledaj prezentaciju A’ Design Award: http://www.designaward.com
Prezentacija o priznanju A’ Design: http://www.whatisadesignaward.com
Nagrađeni radovi:
http://www.awardeddesigns.com
Press kit o nagrađenim radovima i projektima: http://www.press-kit.org
Pročitajte intervjue s dizajnerima dobitnicima nagrada: http://www.design-interviews.com

Prijavite vaše radove za natjecanje A’ Design: http://www.adesignaward.com/registration.php
Otkrijte Svjetski dizajnerski poredak: http://www.worlddesignrankings.com

Poziv za sudjelovanje u PDF formatu: Call for Entries – A ‘Design Award

Poziv za sudjelovanje u DOCX formatu: Call for Entries – A ‘Design Award

 

Diana Sokolić: Lacey Cuff Bracelets (Bronze A' Design Award Winner for Fashion and Travel Accessories Design Category in 2014)

Diana Sokolić: Lacey Cuff Bracelets (Bronze A’ Design Award Winner for Fashion and Travel Accessories Design Category in 2014)