Poziv za sudjelovanje na Europskom programu arhitekture 2019.

Platforma Future Architecture poziva zainteresirane da predstave svoj projekt na događanjima i aktivnostima u sklopu Europskog programa arhitekture / European Architecture Program 2019 koji će se odvijati u razdoblju od 17. veljače do 31. listopada 2019. Prijave na natječaj moguće su do 7. siječnja 2019.

Platforma Future Architecture poziva zainteresirane multidisciplinarne stručnjake i kreativce iz cijeloga svijeta da predstave svoj projekte u sklopu Europskog programa arhitekture (European Architecture Program 2019). U fokusu su transformativni projekti koji se odnose na životni prostor, a posebno će se valorizirati projekti koji se dotiču sistemskih promjena, praktičnih problema i novih područja djelovanja izvan postojećih granica.

Europski program arhitekture odvijat će se u razdoblju od 17. veljače do 31. listopada 2019., a prijave na natječaj moguće su do 7. siječnja 2019.

Multidisciplinarni stručnjaci i kreativci iz cijeloga svijeta pozvani su da se prijave s transformativnim projektima koji se odnose na naš životni prostor.

Tekst poziva pročitajte na:

http://futurearchitectureplatform.org/