Zambelli Brand Design studio traži digital content dizajnera (m/ž)

ZBD_banner_HDD

Zambelli Brand Design studio specijaliziran je za usluge grafičkog dizajna i kreiranje inovativnih identiteta brendova. Studio služi tvrtkama koje razumiju da bez iznimnog identiteta brenda neće daleko stići u svom poslu. Za svoj ured u centru Rijeke u potrazi su za digital content dizajnerom (m/ž). Više detalja o samoj poziciji kao i uvjetima prijave možete naći u nastavku.

Posao je u punom radnom vremenu u našem uredu u Rijeci. Prijave su otvorene do 20.12.2021. a portfolio, CV i tvoje reference sa društvenih mreža možeš poslati na email adresu job@zambellidesign.hr

Nudimo ti rad u super kreativnom okruženju i na projektima digitalne implementacije naših brandova. Naš tim u Rijeci radi na vrlo kvalitetnim projektima za velike internacionalne klijente, najviše u segmentu mode i hrane.

Tvoj će posao biti implementacija naših brandova kroz digitalne kanale u vidu statičkih i dinamičnih kampanja i vizuala za društvene mreže.

Osim toga, svakodnevno ćeš raditi na oblikovanju vizuala za web stranice i aplikacije naših klijenata.

Možeš očekivati vrlo dinamičnu okolinu, super suradnike i klijente te opuštenu atmosferu. Naš je studio mjesto gdje ćeš od prvog dana biti uključen u kreativni proces, gdje će tvoje ideje biti dobrodošle i gdje ćeš sa svakim danom moći rasti.

 

Kakvog kandidata tražimo?

Tražimo super fleksibilnog kreativca koji dobro poznaje zakonitosti društvenih mreža, čija je strast u dizajnu i koji je veliki ljubitelj mode i/ili hrane.

Ukratko, ako ne možeš zamisliti život bez Instagrama i/ili TikToka, ako voliš video produkciju i svakodnevno istražuješ nove brandove, Zambelli Brand Design studio mjesto je za tebe.

 

Što tehnički moraš znati?

Poželjno je da se znaš služiti svim Adobe programima, međutim Adobe Photoshop i After Effects su programi u kojima ćeš svakodnevno raditi.

  • Kako su naši klijenti većinom internacionalni trebaš se dobro služiti engleskim jezikom.
  • Prijašnje agencijsko iskustvo je prednost ali nije uvjet za zapošljavanje u našem studiju.

 

Kako i do kada se prijaviti?

Prijave su otvorene do 20.12.2021. a portfolio, CV i tvoje radove sa društvenih mreža možeš poslati na email adresu job@zambellidesign.hr

 

Veselimo se dobivanju tvog emaila.