Popust za članove HDD-a na Danima komunikacija 2024!

Od 11. do 14. travnja 2024. u hotelu Lone u Rovinju održat će se novo deseto izdanje Dana komunikacija. Prijave su u tijeku, a za članove HDD-a i ove godine je osiguran poseban popust na kotizacije. Više detalja o programu, gostima te načinu prijave možete pročitati u nastavku.

Tekst poziva:

“Neponovljiva atmosfera, vrhunski predavači, neprocjenjiva iskustva i zavidna produkcija: poznati festival kreativnosti i komunikacija koji okuplja nekoliko tisuća sudionika ponovno otvara svoja vrata – i to od 11. do 14. travnja 2024. godine u hotelu Lone u Rovinju, a prijave su u tijeku! Dani komunikacija odavno su i izvan hrvatskih granica prepoznati kao jedan od najboljih evenata na svijetu, a čarolija ovoga festivala deseti će se put manifestirati upravo onako kako najviše vole domaći kreativci, komunikatori, marketingaši, digitalci, mediji i drugi komunikacijski profesionalci.

Svijet oko nas nije jednostavan i danas više ne možemo reći da je išta crno-bijelo, a između svih ekstrema, pa i ljubavi i mržnje, postoji cijeli niz emocija. Upravo na to ukazuju i Dani komunikacija, koji pokazuju da se trijumfalni i neopipljivi osjećaj inovacije uvijek pronalazi između dviju krajnosti te poručuju da ništa, a pogotovo ne komunikacijsku industriju, nije moguće smjestiti u stereotipne ladice. No iz organizacije ništa ne prepuštaju slučaju, stoga su za skeptike koji tek trebaju iskusiti DK pripremili i festivalski video Dana komunikacija, koji savršeno dočarava ono što riječi ne mogu iskazati.

21.04.2023.,Rovinj, 9. Dani komunikacija 2023. u Rovinju. The Word for Work is Play, Julien Vallée & Eve Duhamel.

Najavljena su i prva velika imena izuzetnog programa po kojem se ovaj festival već godinama ističe – sudionicima će se u Rovinju pridružiti svjetski poznati bihevioralni ekonomist, psiholog i znanstvenik koji se bavi ljudskim ponašanjem Dan Ariely te kreativni buntovnik iz Azije s više od tisuću priznanja za svoj rad Eugene Cheong. „Ako nemate ništa vrijedno, ohrabrujuće, lijepo, promišljeno, poučno, smiješno, zabavno, korisno, provokativno, inspirativno, šokantno ili jednostavno nevjerojatno za reći, onda nam, molim vas, učinite svima uslugu i začepite“, poručio je o kreativnosti i komunikacijama nagrađivani marketingaš Eugene Cheong, i time, i ne znajući, objasnio srž Dana komunikacija.

Prijave za sudjelovanje moguće su na službenoj stranici festivala, gdje su dostupne sve informacije o kotizacijama, ali i smještaju u luksuznim hotelima Monte Mulini, Eden i Grand Park Hotelu očaravajućega Rovinja, jedne od najljepših europskih destinacija. Za članove HDD-a organizatori su osigurali poseban popust za kotizacije, a više informacija možete pronaći na: https://danikomunikacija.com/tickets.”