Natječaj za novi logo RTCG

Radio i Televizija Crne Gore raspisala je natječaj za odabir jedinstvenog idejnog i vizualnog rješenja logotipa nacionalnog javnog emitera RTCG i organizacijskih jedinica. Na natječaju mogu sudjelovati sve fizičke i pravne osobe koje dostave propisanu natječajnu dokumentaciju do 6. listopada 2023. godine, do 15 sati. Natječaj je međunarodnog karaktera.

Traži se idejno i vizualno rješenje logotipa Radio i Televizije Crne Gore (TVCG), Prvog programa TVCG, Drugog programa TVCG, Trećeg (Parlamentarnog programa TVCG) i MNE (Satelitskog kanala) TVCG.

Također, predmet natječaja je i logotip Prvog programa RCG i Radija 98.

Potrebno je izraditi i jedinstveno idejno i vizualno rješenje LOGOTIPA za MMC (Multimedijalni centar) i OTT (Over-the-top) platforme RTCG naziva MNE PLAY.

Na natječaju mogu sudjelovati fizičke i pravne osobe koje pravovremeno dostave urednu natječajnu dokumentaciju, dok članovi sedmočlanog natječajnog žirija, njihove tvrtke i/ili članovi njihove obitelji i s njima povezane osobe ne mogu biti sudionici javnog međunarodnog natječaja za izradu logotipa za Radio i Televiziju Crne Gore.

Žiri će ocjenjivati rješenja na temelju utvrđenih kriterija i donijeti odluku konsenzusom.

Trajanje natječaja: od 28. kolovoza 2023. godine do 6. listopada 2023. godine, do 15 sati.

Detalje javnog natječaja – uvjete, način prijave i tehničke specifikacije možete pronaći OVDJE.

The text of the competition is also available in English HERE.