Dopuna projektnog zadatka Natječaja za oblikovanje vizualnog identiteta Gradske plinare Zagreb

Obavještavamo sve pozvane i ostale zainteresirane autore i timove da je došlo do sitne dopune Projektnog zadatka Natječaja za dizajn vizualnog identiteta Gradske plinare Zagreb. Ujedno podsjećamo da je rok za dostavu natječajnih radova 17. rujna 2021. godine do 17 sati. Više informacija o dopuni projektnog zadatka u nastavku.

Na linku možete preuzeti integralan tekst dopunjenog Projektnog zadatka, a posebno izdvajamo dio teksta koji je dopunjen:

 

Prijedlozi sustava vizualnog identiteta trebaju pružiti prepoznatljiv, dosljedan i suvremen oblik poštujući skraćeni naziv Raspisivača koji će se identificirati s djelatnosti distribucije plina uvažavajući tradiciju i naziv tvrtke kroz povijest te novi slogan „Izvor vaše topline od 1862.“ Jedan je od bitnih preduvjeta njegove uspješnosti jednostavnost koja je jednako izražajna u komunikacijski zasićenoj okolini i u prostoru koji mu pruža potpuni fokus. Vizualni identitet treba dakle biti prepoznatljiv kada se pojavljuje samostalno, kao i u vizualnoj okolini koja uključuje tvrtke koje se bave plinskom djelatnosti. Prostor u kojem će vizualni identitet zaživjeti je opća javnost i javno-privatni partneri s kojima Gradska plinara Zagreb surađuje s obzirom na svoju djelatnost. Obvezna je neupitna primjenjivost u svim suvremenim medijima i materijalima, a prednost prilikom izbora imat će rješenja koja predviđaju naprednu i efektnu primjenu u digitalnim i interaktivnim aplikacijama