Dizajnerska početnica u Splitu: Zajednička kuharica

početnica split

Dizajnerska početnica će se održati u subotu 28.11.2020. na lokaciji Umjetničke akademije u Splitu (Zagrebačka 3). Radionica je besplatna i namijenjena je osnovnoškolskom uzrastu (od 5. do 8. razreda). Voditeljica početnice je Jelena Perišić, a broj sudionika je ograničen. Više o radionici i mogućnostima prijave pročitajte u nastavku!

Dizajnerska početnica je program kreativnih radionica za djecu i mlade pod vodstvom profesionalnih dizajnera iz različitih područja djelovanja. Kroz teme koje dizajneri-mentori odabiru u suradnji s voditeljem programa, polaznici i polaznice se na način prikladan svom uzrastu upoznaju s osnovama dizajna, ne samo kao vizualne djelatnosti, već i kao alata za kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice. Dizajnersku početnicu organizira Umjetnička akademija u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Grada Splita.

Tijekom radionice polaznici će kroz ilustraciju omiljenih recepata sudjelovati u oblikovanju zajedničke kuharice.

Termin: subota, 28.11.2020. od 10:00 do 12:00 sati

Mjesto: Umjetnička akademija, Zagrebačka 3, Split.

Uzrast polaznika: osnovnoškolski (5.—8. razred).

Prijave i kontakt: dizajnerskapocetnica@umas.hr

Rok za prijave: petak, 27.11.2020. u 17:00 sati.

Voditeljica radionice: Jelena Perišić

 

Dizajnerske početnice su prilagođene za sve zainteresirane, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo. Radionice su besplatne, a broj sudionika je ograničen.