Dizajn.tv / Predavanje: M28 – Survival kit za loše definirane situacije – Priča o uzajamnom (ne)razumijevanju

Pogledajte snimku predavanja kolektiva M28 pod naslovom “Survival kit za loše definirane situacije – Priča o uzajamnom (ne)razumijevanju”. Kolektiv M28 ovog puta su predstavljali Sven Soric, Sar Salamon, Lana Grahek i Luana Lojic. a predavanje je, uz diskusiju nakon njega, zapravo kratki presjek njihovog djelovanja baziranom na međusobnom dijeljenju resursa, autorskoj održivosti i kontinuitetu rada, međusobnom razumijevanju, prijateljstvu i zajedničkoj allnighter maniji. Bacite oko i uho!

M28 je neformalni kolektiv umjetnika, dizajnera i istraživača koji koriste zajednički radni prostor, međusobno fleksibilno surađujući na individualnim i zajedničkim projektima, u čišćenju prostora i naručivanju gableca. Sve se odvija na adresi Maksimirska cesta 28 u Zagrebu od 2018. godine, a trenutno je čine: Tin Dožić, Andro Giunio, Lana Grahek, Ana Kontrec, Luana Lojić, Jason Mullhausen, Sara Salamon, Sven Sorić i Hrvoje Spudić.

 

Video možete pogledati na ovom linku.

 

Snimatelj i montažer: Miran Krčadinac
Moderatori: Marko Golub i Ora Mušćet
Produkcija: Hrvatsko dizajnersko društvo 2021.

Program Plan D.konferencije financiran je sredstvima Ministarstva kulture i medija RH i Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba. Program Dizajn.tv financiran je sredstvima Ministarstva kulture i medija RH. Izložbeni i diskurzivni program HDD-a sufinanciran je sredstvima Zaklade Kultura nova.