Bruketa&Žinić&Grey zapošljavaju dizajnera i senior dizajnera (m/ž/t)

Uz još uvijek otvoren natječaj za digital dizajnera, koji traje do 20. siječnja, agencija Bruketa&Žinić&Grey objavila je i natječaj za dizajnera te senior dizajnera na koji se možete prijaviti do 29. siječnja. Evo što nude, a što traže:

Što nudimo

Nudimo ti rad u opuštenom i ambicioznom multidisciplinarnom timu. Bavimo se rješavanjem poslovnih i komunikacijskih izazova međunarodnih i domaćih klijenata. Činimo to kreativnim rješenjima i proizvodima koji postižu rezultate.

Kao dio našeg tima imat ćeš priliku raditi kreativna rješenja u digitalnim medijima kako za velike, tako i za «male» brendove i organizacije i svojim radom doprinijeti idejama o kojima se priča.

Kombiniramo rad iz ureda i od kuće, a pozitivni, raznoliki i kreativni ljudi stvaraju ležernu i neformalnu atmosferu.

Nudimo ti i prilike za usavršavanje, kao i pristup znanjima i iskustvima jedne od najvećih međunarodnih komunikacijskih grupacija.

Radeći s nama možeš ostvariti i dodatne dane godišnjeg odmora.

 

Što očekujemo – dizajner (m/ž/t)

Najmanje tri godine profesionalnog iskustva u dizajn studiju ili reklamnoj agenciji, završen neki od studija dizajna i da izvrsno poznaješ Adobe programe.

 

Što očekujemo – senior dizajner (m/ž/t)

Najmanje pet godina profesionalnog iskustva u dizajn studiju ili reklamnoj agenciji, završen neki od studija dizajna, da si fluent in English i izvrsno poznaješ Adobe programe.

 

Kako se prijaviti

Ako si za, ovdje nam do 29. siječnja 2021. u ponoć pošalji svoj CV s naznakom za koje radno mjesto se javljaš, zajedno s portfeljem realiziranih projekata. Prijave koje nisu napravljene putem e-obrasca na navedenome linku nećemo moći uvažiti. Sretno 🙂