SofaScore traži Digital Designera i Digital Product Designera (m/ž)

SofaScore je jedna od vodećih tvrtki koja se bavi sportskim rezultatima i statistikama i pruža ljubiteljima sporta top iskustvo praćenja rezultata i drugih statistika u realnom vremenu. Glavni proizvodi tvrtke su web i mobilna aplikacija, a brojimo preko 100 kreativnih i entuzijastičnih zaposlenika. Trenutno su u potrazi za Digital Designerom (m/ž) i Digital Product Designerom (m/ž), koji će zajedno s postojećim timom od 7 kreativaca surađivati na produktu koji svakodnevno koristi 20 milijuna korisnika diljem svijeta.

Digital Designer (m/ž) će brinuti o koheziji SofaScore vizualnog identiteta. Unaprjeđivat će dizajn za socijalne mreže i medijske suradnje, kampanje, prezentacije, mobile store grafike, oglase, bannere i drugo, dok će Digital Product Designer (m/ž) održavati SofaScore vizualni identitet i komponente unutar UI Library-ja te izrađivati prototipe za provođenje istraživanja i testiranja. Ne morate nužno biti sportski fanatik za ove pozicije. Više detalja i mogućnost prijave možete pronaći na sljedećim linkovima:

Digital Designer (m/ž)

Digital Product Designer (m/ž)

Svaki novi član SofaScore tima može očekivati odličan work-life balance, obiteljski paket benefita, otvoreni tim i zdravo radno okruženje. Radimo na najnovijoj opremi (MacBook Pro 16”, mobitel po vlastitom izboru) u dizajnerskom uredu, a imamo pravo na minimalno 25 dana godišnjeg odmora, profesionalni rast i razvoj na plaćenim edukacijama i konferencijama, plaćene sistematske preglede, team buildinge i brojne druge prednosti.