Otvorene su prijave za sudjelovanje na 4. TJEDNU DIZAJNA!

TDZG2017-1-rgb72 (Custom)

Četvrto izdanje TJEDNA DIZAJNA ZAGREB, jedne od najvažnijih dizajnerskih događanja u Hrvatskoj, održat će se od 9. do 14. svibnja, kao zemlja partner predstavit će se Austrija, a zamisao festivala je aktivirati cijeli Zagreb da u svakom segmentu „živi“ dizajn. Festivalu se možete pridružiti kao Partner lokacija, izložiti svoje proizvode u sklopu #tdzg Expoa, #tdzg Izložbe namještaja ili ih prodavati na #tdzg Marketu. Rok prijave je 6. ožujka.

U pripremi je 4. Tjedan dizajna Zagreb koji će ove godine, od 9. do 14. svibnja, uz Austriju kao zemlju partnera, slaviti najbolje od hrvatskog i svjetskog dizajna te ponuditi brojne atraktivne sadržaje svim zaljubljenicima u dizajn. Prijavnice za sudjelovanje u svojstvu #tdzg Partner lokacije ili izlaganje u sklopu #tdzg Expa, #tdzg Marketa ili #tdzg Izložbe namještaja nalaze se na službenoj mrežnoj stranici www.tjedandizajna.com.

 

#tdzg Izlozba namjestaja (Custom)

 

Iz službenog poziva organizatora:
„Ne propustite biti dio 4. Tjedna dizajna Zagreb – najvećeg događanja posvećenog dizajnu u Hrvatskoj te izložiti svoje proizvode u sklopu #tdzg Dizajn parka u koji ćemo smjestiti #tdzg Expo, #tdzg Market i #tdzg Izložbu fakulteta i škola, a koji će se posebno za ovu prigodu izgraditi uz Laubu i koji zajedno sa Laubom čini središnju lokaciju Tjedna dizajna Zagreb“ najavljuju organizatori, Tina Marković i Daniel Tomičić te pozivaju „Ako želite biti #tdzg Partner lokacija, pripremili smo za vas niz pogodnost, poput sudjelovanja u Noći dizajna 2017. Pripremamo i velik broj noviteta u izlagačkom te sadržajnom smislu, od kojih je vrlo atraktivan #tdzg Food Design jer će okupiti vodeće svjetske stručnjake u toj mladoj, interdisciplinarnoj grani dizajna“.

 

#tdzg Market (Custom)

 

Najavu sadržaja 4. Tjedna dizajna Zagreb – izložbi, predavanja, konferencija, modnih revija i drugih sadržaja, potražite na www.tjedandizajna.com