Novi članovi upravnih tijela HDD-a za period 2021.-2023.

Na Izbornoj skupštini Hrvatskog dizajnerskog društva održanoj putem Zoom aplikacije 27. travnja 2021. godine izabrana je izborna lista za Upravni odbor čija je nositeljica Maša Milovac, a članovi Damir Gamulin, Dejan Kršić, Nika Pavlinek, Nenad Roban, Sven Sorić, Kristina Volf. Za nove članove Nadzornog odbora izabrani su Zlatka Salopek, Tina Ivezić i Dario Dević, a za članove Suda časti Vanja Cuculić, Ivana Fabrio i Igor Manasteriotti.

 

Na Izbornoj skupštini na kojoj je bilo prisutno 48 članova s pravom glasa jednoglasno su usvojena izvješća o radu i financijskom poslovanju HDD-a u proteklom periodu te usvojen financijski plan za 2021. godinu.

Na konstituirajućoj sjednici Upravnog odbora održanoj 4. svibnja 2021. godine za dopredsjednike su jednoglasno izabrani Kristina Volf i Sven Sorić.

Na Izbornoj skupštini Maša Milovac je prezentirala i rezultate ankete “Dizajneri, kako ste?” provedene među članovima u ožujku 2021. Anketa je pokrenuta s ciljem da se dobije uvid u to kako je protekla godina utjecala na dizajnersku zajednicu, te da se iz toga izvuku neki zaključci. Rezultate ankete možete vidjeti na linku.

Program rada Upravnog odbora za period 2021.-2023. možete naći ovdje.