Upute za korisnički račun

Korisnički račun otvara se ručno od stane odgovorne osobe u HDD-u, s e-mailom adresom koja vam je aktualna za HDD. Ukoliko ste dobili aktivacijski e-mail pratite sljedeće korake.

Ukoliko niste dobili aktivacijski e-mail s uputama, moguće da je taj e-mail završio u Spam/Junk folderu (smeće). Ukoliko ga ne možete tamo pronaći, onda možete resetirati svoju lozinku te na taj način zatražiti novu privremenu lozinku s kojom ćete se moći prijaviti u sustav.

Aktivacijski e-mail

  1. Kliknite na aktivacijski link. Na e-mail ćete dobiti privremenu lozinku, te tu lozinku koristite za prijavu u WordPress sustav.
  2. Nakon što ste se logirali u WordPress, možete uređivati vaš korisnički profil.

Zatražite novu lozinku

  1. Otiđite na stranicu prijave u WordPress.
  2. Kliknite na “Lost your password?” kako bi resetirali lozinku.
  3. Upišite vašu e-mail adresu koja je aktualna u HDD-u. Možete upisati i korisničko ime koje je ubliku “imeprezime” (malim slovima, spojeno, vaše ime i prezime bez dijakritika).
  4. Na e-mail bi sad trebali dobiti daljnje upute za resetiranje lozinke kako bi se mogli prijaviti u HDD WordPress administraciju.

Interna zona

Svi članovi moraju biti prijavljeni u WordPress kako bi mogli pristupiti internoj zoni.

Uređivanje profila

Profesionalni članovi mogu uređivati svoj portfolio unutar WordPressa. Nakon što ste prijavili u WordPress, imate pred sobom svoj korisnički profil​, u koji možete dodavati radove, slike, opisni tekst (životopis) i sl. Najbolje da pogledate video (18MB) kako bi bilo jasnije kako se kreiraju radovi i sl.