Dizajnerski studio Mireldy osvojio prvu nagradu na Dieline Awards 2021

Dizajnerski studio Mireldy osvojio je prvo mjesto na prestižnom američkom natjecanju Dieline Awards 2021 za najbolji dizajn etike za berlinsku craft pivovaru Fuerst Wiacek. Ovo je još jedno značajno međunarodno priznanje za studio Mireldy, koji je i ovoga puta prepoznat i izdvojen iz velike i brojne konkurencije. Više o njihovom nagrađenom projektu i nagradi Dieline pronađite u nastavku!

Dieline Awards jedno je od najvećih dizajnerskih natjecanja koje svake godine dodjeljuje priznanja za najbolju ambalažu na globalnoj razini. Radove ocjenjuju renomirani stručnjaci u području pakiranja, dizajna, brandinga i potrošačkih proizvoda, a radove se evaluira prema kreativnosti, inovativnosti, tržišnom potencijalu i izvedbi.

 

Fuerst Wiacek piva art direkcija, dizajn i ilustracija: Imelda Ramović foto: Domagoj Kunić

Fuerst Wiacek piva
art direkcija, dizajn i ilustracija: Imelda Ramović
foto: Domagoj Kunić


Andrew Gibbs
2007. godine osnovao je Dieline koji podupire inovativnost i napredak dizajna ambalaže u svim njegovim oblicima. Web stranica, koja je započela kao platforma putem koje je bilo moguće dijeliti dizajnerske inovacije i kreativnost, s vremenom je proširena i danas uključuje Dieline Awards, međunarodno natjecanje u dizajnu ambalaža, kao godišnju Dieline konferenciju.

FUERST WIACEK_5

 

Design studio Mireldy na čelu s art direktoricom, dizajnericom i ilustratoricom Imeldom Ramović, osvojio je prvo mjesto na prestižnom američkom natjecanju Dieline Awards 2021 Presented by Adobe u kategoriji Beers, Ciders, Hard Seltzer & Malt za dizajn etiketa berlinske craft pivovare Fuerst Wiacek. Ovogodišnja konkurencija je bila iznimno jaka, budući da je bilo prijavljeno oko 1.600 radova. Međunarodni žiri stručnjaka prepoznao je i nagradio rad studija Mireldy koji je zlato na Dieline Awardsima dodao u svoju bogatu kolekciju međunarodnih priznanja.

FUERST WIACEK_7
„Cilj Fuerst Wiacek Berlin pivovare bio je ponuditi drugačiji, intenzivniji doživljaj okusa i užitka svim beer loversima, a njihova piva nastaju spajanjem pomno odabranih, kvalitetnih sastojaka te potiču na istraživanje i kreativnost. Zato je i naša intencija bila da tu strast stvaranja i želje za inovativnošću prenesemo na oblikovanje etiketa koje na jedinstven način pričaju priču svakog pojedinog piva. Unikatnim ilustracijama dočarali smo različite atmosfere i okuse čime je dodatno naglašen doživljaj kojeg prati konzumacija Fuerst Wiacek piva, a svaka limenka tako postaje malo umjetničko djelo za sebe – kako iznutra, tako i izvana.“ – Imelda Ramović

Imelda Ramović Mireldy studio

Imelda Ramović
Mireldy studio


O studiju:

Mireldy je multidisciplinarni studio iz Zagreba, specijaliziran za grafički dizajn, ilustraciju i brending. Na dizajnerskoj sceni su više od 17 godina, a o njihovoj kvaliteti svjedoče brojne nagrade i priznanja koja su osvojili – što samostalno, što u suradnji s marketinškim agencijama (Red Dot, New York Festivals, Cresta, Magdalena, Type Directors Club, ADCC i mnoge druge). Veseli ih razvijanje kreativnih koncepata, ambalaža, brandova, ali i izazovi novih područja na kojima se mogu kreativno izraziti.